Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Několikátý reklamace

Stalo se někomu z Vás, že když jste něco reklamovali přišlo vám to poškozené vždy na nějakém místě. A po několika reklamacích mi napsali z firmy HECHT.
My máme prachy a ty sekačku (poškozenou).Tak drž hubu! Je to normální?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nezbývá než šířit slávu této firmy dále. Reklamace je to, kdy se teprve pozná, za co obchod stojí. P…
ml1 13.03.2020 15:06
ml1
Odpověď je zakódována ve třetí větě. Blázen. Takový zákazník je nepoučitelný. Tedy poučení není scho… nový
Kiksfix 13.03.2020 16:31
Kiksfix
Tak hodně napovídají už samotné názvy. Checht, jedno peklo, černý dreker, okraj parku ap. Ovšem jak… nový
Kiksfix 13.03.2020 16:25
Kiksfix
https://kutilska.poradna.net/questions/2256592-jake-mate-zkusenosti-s-krovinorezem-hecht nový
Yarda 14.03.2020 07:32
Yarda
Stalo se mi to, ale nikdy mi nenapsali tak otevřené přiznání, my jsme ti zm*di. Sekačku AL-KO mi řád… poslední
kejki 15.03.2020 20:45
kejki

Nezbývá než šířit slávu této firmy dále. Reklamace je to, kdy se teprve pozná, za co obchod stojí. Pro ten případ je sice už pozdě, ale zvlášť v dnešní konzumní době, kdy nic dlouho nevydrží, bude potřeba někde příště nakoupit, a jen blázen by šel znova do takového obchodu nakupovat. Na našem maloměstě tak minimálně jeden obchod skončil, třeba že dělal děsný caviky kolem reklamací (a že u mobilních telefonů je běžné, že se sem tam nějaký ten kousek nebo celá várka nepovede - nebyli jsme jediný s touhle zkušeností, telefon po vybalení nefunkční, ocbhod si nechal na reklamaci plnou lhůtu (4 týdny a opravdu je dodržel) a hádejte co bylo na konci, samozřejmě výměna; kdyby to udělali hned, možná prodávaji mobily do dneška, to víte maloměsto, tam se všechno hned rozkřikne). Přitom pokud vyřídí reklamaci rychle, zákazník na to zapomene a ještě má u něj obchod kladné body (jsou na to i nějaké statistiky, které jsem už zapomněl, bylo to nějak že spokojený zákazník se svěří 7 a nespokojený 23 lidem čísla jsem si vymyslel, ale nějak tak to bylo, že nespokojenost se šíří rychleji a neni dobré si zákazníky nahněvat).

Odpověď je zakódována ve třetí větě. Blázen. Takový zákazník je nepoučitelný. Tedy poučení není schopen. A je jich veliké množství. Taktéž volič. A tak se problémy, potíže a neustálá a "neočekávatelná" překvapení stále dějí dokola. Takový zákazník, volič se nikdy nenudí. A to je fajn. :-D

Tak hodně napovídají už samotné názvy. Checht, jedno peklo, černý dreker, okraj parku ap. Ovšem jak komu. Jistě jsou i lidé, které baví reklamování a při příležitosti reklamace opět něco nakoupí. Tu rohlík, tu mléko, tu vyžínač, nebo vrtačku. A tak se nikdo nenudí. :-) Já myslím, že to je normální.

Stalo se mi to, ale nikdy mi nenapsali tak otevřené přiznání, my jsme ti zm*di. Sekačku AL-KO mi řádně zprovoznil mimozáruční servis 45 km daleko a telefon od T-mobilu kupodivu nakonec sloužil 11 let (po 3 reklamacích).
Mezitím už používám internet a zkušenosti druhých. O sekačkách Hecht se píše už určitě 2 roky, proto jsem si jí před 2 roky nekoupil.

Pokud to jsou vady bránící řádnému užívání a je jich víc, je možné žádat o vrácení peněz. Pokud to tam nenapíšete, rozhoduje prodejce, jestli opravit, nebo vyměnit, nebo vrátit peníze. Možná byste spíš měl navštívit právní sekci a prosadit právo.

Kdysi jsem si koupil hadicové spojky a pistoli Claber. Vydržely 20 let, tak když jsem je v prodejně Hecht viděl, koupil jsem si stejnou pistoli a ještě postřikovač. Obojí jsou zmetky a zrovna jsem zahodil paragon. Ale už vím, že si tam nekoupím nic, ani kdyby to mělo značku Bosch.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru