Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Několikátý reklamace

Stalo se někomu z Vás, že když jste něco reklamovali přišlo vám to poškozené vždy na nějakém místě. A po několika reklamacích mi napsali z firmy HECHT.
My máme prachy a ty sekačku (poškozenou).Tak drž hubu! Je to normální?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Stalo se mi to, ale nikdy mi nenapsali tak otevřené přiznání, my jsme ti zm*di. Sekačku AL-KO mi řád… poslední
kejki 15.03.2020 20:45
kejki

Stalo se mi to, ale nikdy mi nenapsali tak otevřené přiznání, my jsme ti zm*di. Sekačku AL-KO mi řádně zprovoznil mimozáruční servis 45 km daleko a telefon od T-mobilu kupodivu nakonec sloužil 11 let (po 3 reklamacích).
Mezitím už používám internet a zkušenosti druhých. O sekačkách Hecht se píše už určitě 2 roky, proto jsem si jí před 2 roky nekoupil.

Pokud to jsou vady bránící řádnému užívání a je jich víc, je možné žádat o vrácení peněz. Pokud to tam nenapíšete, rozhoduje prodejce, jestli opravit, nebo vyměnit, nebo vrátit peníze. Možná byste spíš měl navštívit právní sekci a prosadit právo.

Kdysi jsem si koupil hadicové spojky a pistoli Claber. Vydržely 20 let, tak když jsem je v prodejně Hecht viděl, koupil jsem si stejnou pistoli a ještě postřikovač. Obojí jsou zmetky a zrovna jsem zahodil paragon. Ale už vím, že si tam nekoupím nic, ani kdyby to mělo značku Bosch.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru