Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak lokalizovat kudy protahuje odpad?

Zdravím všechny kutily,

cca dva měsíce zpět mi byla v nájemním bytě měněna toaleta. Ihned po výměně po každém spláchnutí protáhnul do bytu vzduch z odpadu a to tak, že ráno, po prvním spláchnutí se v bytě nedalo vydržet a bylo mi až na zvracení (můj byt je v přízemí). Toaletu jsem utěsnil u podlahy silikonem a problém byl z větší části vyřešen, průtah byl stále znatelný, ale ne v měřítku jako předtím, zřejmě dále vzduch procházel skrze plovoucí podlahu, která na toaletě byla.

V druhé fázi rekonstrukce mi byla dělaná i nová podlaha, kachličky, záchod šel díky tomu zase pryč, nasazená manžeta údajně byla v pořádku.

Nicméně, po té, co jsem se vrátil z několika týdenní zahraniční pracovní cesty, jsem si dal v koupelně sprchu a najednou se z odpadu vyvalil opět stejný silný závan, to pak ještě jednou. Teď už se to neopakuje, avšak několikrát denně mám pocit, že stejně něco málo ucítím, jakoby lehký pár vteřinový závan a když začnu chodit po bytě, nejsem schopen identifikovat odkud to jde a hlavně, jestli to stále cítím. Zjistil jsem, že se zápach nejvíce drží u země, ale jakmile se mi jednou dostane do nosu, už jej nikde nejsem schopen lokalizovat.

Je tedy nějaká možnost, jak zjistit odkud to jde a zda vůbec? Není možné, že se to drží ve zdech a nábytku, sedačce, posteli, atp.? Na druhou fázi opravy jsem čekal měsíc, takže se v podstatě denně byt plnil fekálním zápachem.

Předem děkuji za případné nápady.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Skontroluj odvzdušnenie potrubia na streche, kde by malo vyustovat.
jimbim 31.01.2019 12:17
jimbim
Na střechu mě nikdo nepustí, je sedlová a možná se vstupem z podkrovních bytů. Nicméně tento problém…
Davidos 31.01.2019 17:14
Davidos
Na střechu mě nikdo nepustí Ten dům snad někomu patří a po dohodě s ním by to jít mělo. Jinak ať si… poslední
čumil old 01.02.2019 14:36
čumil old

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru