Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak lokalizovat kudy protahuje odpad?

Zdravím všechny kutily,

cca dva měsíce zpět mi byla v nájemním bytě měněna toaleta. Ihned po výměně po každém spláchnutí protáhnul do bytu vzduch z odpadu a to tak, že ráno, po prvním spláchnutí se v bytě nedalo vydržet a bylo mi až na zvracení (můj byt je v přízemí). Toaletu jsem utěsnil u podlahy silikonem a problém byl z větší části vyřešen, průtah byl stále znatelný, ale ne v měřítku jako předtím, zřejmě dále vzduch procházel skrze plovoucí podlahu, která na toaletě byla.

V druhé fázi rekonstrukce mi byla dělaná i nová podlaha, kachličky, záchod šel díky tomu zase pryč, nasazená manžeta údajně byla v pořádku.

Nicméně, po té, co jsem se vrátil z několika týdenní zahraniční pracovní cesty, jsem si dal v koupelně sprchu a najednou se z odpadu vyvalil opět stejný silný závan, to pak ještě jednou. Teď už se to neopakuje, avšak několikrát denně mám pocit, že stejně něco málo ucítím, jakoby lehký pár vteřinový závan a když začnu chodit po bytě, nejsem schopen identifikovat odkud to jde a hlavně, jestli to stále cítím. Zjistil jsem, že se zápach nejvíce drží u země, ale jakmile se mi jednou dostane do nosu, už jej nikde nejsem schopen lokalizovat.

Je tedy nějaká možnost, jak zjistit odkud to jde a zda vůbec? Není možné, že se to drží ve zdech a nábytku, sedačce, posteli, atp.? Na druhou fázi opravy jsem čekal měsíc, takže se v podstatě denně byt plnil fekálním zápachem.

Předem děkuji za případné nápady.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny