Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak si něco málo přivydělat?

No nevím, štípané a nařezané dřevo za m3 mně přijde jako dobrá cena. Že je suché je bonus navíc. Otázka jestli je to tvrdé dřevo nebo třeba smrkové či mix a jak je to s dopravou. Já kupoval 1m3 v ceně 800,- ale nebylo úplně suché. To mně ale nevadilo. Potom švagr našel možnost "pronajmout pozemek a vytěžit dřevo na vlastní náklady".
Samozřejmě stromy k pokácení byly označené a vše včetně dopravy jsme si museli zajistit sami. Celkově nás ale vyšlo cca 4 kubíky na pár korun a jak my, tak i lesáci byli spokojeni. Kdybys byl z Moravy, klidně písni a nabídni cenu, protože už tu možnost nemáme. Je to fajn práce.

Česnek, věčné téma. Ty budeš mít určitě český, který se nedá ani srovnávat kvalitou s těma čínskýma či co to je. To co prodávají v marketech ani snad česnek není. Máme taky domácí jako i ostatní zeleninu a ovoce. Když ochutnám něco z marketu, tak to je 100 a 1.

Co se ale dneska vyplatí bohužel nevím. Přijde mně to, že je to spíš o tom se štěstím pokrýt veškeré náklady a možná mít pár korun k dobru.
Tady u nás (Morava, Staré město) měla jedna rodina kravičku a já jako mladý jsem k nim chodíval s konvičkou pro mléko. Taky nesrovnatelné s tím, co prodávájí dnes nebo prodávali tehdy markety nebo obchody a dají tomu název "mléko". Ani klasické "plnotučné" mléko se k té plné chuti nepřiblíží.

Nenapadá mě nic, možná už jen tak nasadit švestky a pálit slivovici, ale taky na tom asi moc nevyděláš. Možná ještě využít naplno dílnu, když jsi šikovný.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny