Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Myčka stále ohřívá vodu, i když je vypnutá, a pouze zapojená do zásuvky.

Rovněž gratuluji. Mnohdy je oprava celkem jednoduchá a lidé kolikrát nakonec spotřebiče vyhodí ze zcela zbytečného důvodu. Já bych mohl vyprávět :-) (elektrokontejnery, moje zdroje spotřebičů a ND). A rovněž Tě chválím, že jsi zveřejnil i výsledek, který může být pro další užitečný. Rovněž to většinou dělám.
Já, s tou Whirlpoolkou, jsem takové štěstí neměl. Je v ní vadný ten řídící modul (deska s elektronikou). Dá se sice sehnat nová, ale cena 4 tisíce. A vzhledem k tomu, že myčka už je 7 let stará a hodně používaná a nová a už asi i lepší, stojí 8 tisíc (sice Beco, ale nejsem vyznavačem "značky", stejně je vše z Číny), tak jsme se nakonec rozhodli, odeslat ji do spotřebičského nebe. :-) Ale zase jsem měl nyní jeden dobrý " kauf".Potřeboval jsem, pro dceru, automatický elektrický tlakový hrnec. Koupil jsem jej na Fejzbůku (Marketplace) poškozený (SilverCrest) za 5 stovek. Je úplně nový. Měl poškozený zdroj 12 V DC. Tak jsem jej nahradil novým zdrojem z Aliexpressu, za cca 50 Kč a hrnec "maká" bez problémů. Nový stál kolem 2 tisíc a v současné době se žádný nový, za levnější cenu, nedostane. Tož ještě jednou gratulace.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny