Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pračka-Indesit WB111

děkuji, jedu postupně. Vše musím na síti hledat jak se co dělá. Nikde ale nemohu najít co je ten plovák. Kde je? Je to ten bílý plastový mezikus mezi tlakovým spínačem a bubnem?

Jinač, sýtko vyčištěno, tlakový spínač odzkoušen. Spíná i rozpíná. Foukl jsem do hadičky. Ještě zajdu změřit ten odpor. Má to několik ohmů, ale musím se ještě ujistit.
Zkontroloval jsem taky uhlíky. Jsou už skoro celé sjeté. Možná to je problém proč se nechtěla točit rychle. Vyměním. Naštěstí je to rozebíratelné, takže vyměním jen uhlíky. Ty držáky uhlíku jsou dycky drahé.

Jak už to mám nabulené, tak vyčistím čerpadlo.

Jak poznám vadné písty? Prý mají klepat. Moje neklepou. Jak už to mám nabulené, tak jsem zespodu odšrouboval jeden píst. Překvapilo mě, že spodní půlka pístu může být volně vysunuta. Drží to jen jakási manžeta. Má to nějaký odpor, ale řekl bych, že kdybych to nechal 24h viset, tak ten vnitřek(ta druhá půlka pístu) samovolně vyjede. Je píst dle popisu ok, nebo je to na výměnu? Zrcátkem jsem se podíval na druhou stranu horního úchytu pístu. Je tam trn, který je zpětně rozježený. Dost možná to půjde dobře vyměnit bez půlení bubnu(jak jsem se dočetl v nějakých forech na síti).

A ještě kuknu na to relé.

Jinač, točící se buben je dost pevně přichycen k vaně. Žádná vůle tam není.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny