Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pračka-Indesit WB111

Vodu to odsává(i napouští).

Teď jsem na to zase hleděl. Zkusil jsem dát jiný režim(konkrétně č.4. Předtím byla 8). Voda se okamžitě začala napouštět po zmáčknutí Start. Třikrát napouštěla. Netočila se, ale po prvním napuštění cvaklo 3x relé(buben se měl pootočit tam, zpátky a tam). Teď se buben vůbec netočí(jen ručně. Nikde nedrhne a to ani ložisko). Nicméně, když původně ráno doprala, tak se pomalu točila(ale už neždímala). Potom jsme dali máchání, to se ještě točila, ale neždímala. No a teď už se netočí vůbec.

Mě napadá relé, že může mít opálené kontakty. Na relé napětí asi jde, když cvaká.. A pak mě napadá spálený motor. Ale proč se točil pomalu(normální pomalá rychlost, nikoliv loudavá či přidřená), ale už ne ve vysokých otáčkách?

Ještě jsme vydedukovali jednu věc.
Jak jsem psal, že pračka co 5min jako by napouští vodu, tak spíše to vypadá, že jako by ten režim běžel. Ale buben se netočí. A co těch 5min, když pračka právě drnčí, tak by se točil buben vždy na jednu stranu. Pak 5min.pauza a zase na druhou stranu a tak dokola, podle zvoleného režimu. A jak to stojí tak se asi nechává působit prášek. Možná se připouští voda a celé se to právě máchá.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny