Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rekonstrukce koupelny v paneláku

Nebudu hodnotit provedení. To už docela podrobně vystihli předešlí diskutéři a plně s nimi souhlasím. No a co se ceny týče, škoda mluvit. A že jste jim platili předem, tak zpět těžko něco dosatnete, bohužel. Dobrovolně nic nedají a soudy by vás přišly možná ještě i dráž.
Jak říká Lubomír, co si člověk neudělá sám, je vždy velké riziko. Zejména v dněšní době. A pokud už je nutné, vždy vše dobře připravit a projednat předem a když se člověk "nevyzná", vzít nějkakého spolehlivého rádce (nejlíp kamaráda). A nikdy neplatit předem, maximálně materiál.
Já si celý život dělal vše sám (profesí elektrikář, jinak samouk "Ferda mravenec" -práce všeho druhu) jak píše i Lubomír. Jedn barák (náš starší) jsem celý život opravoval, upravoval a vylepšoval, bráchovi a synovi jsem pomáhal stavět baráky, jak po stránce "stavebního dozoru" tak i po stránce manuální víc jak na 50 %. Oba jsem stavěli skoro na 100% "svépomocí". Ale poslední "akce" (krytina a okna) na našem baráčku, jsem už byl nucen, vzhledem ke svému věku a i zdraví "zadávat". Ale vzhledem k tomu, že o tom všem něco vím a pohlídal jsem si vše, tak vše proběhlo rovněž OK a za ceny velmi přijatelné. No vše je o zkušenostech.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny