Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Znalec starých záchodů - oprava

Ahoj,

posílám v příloze 4 fotky mého komunistického panelákového záchodu s plovákem.

Problém je v tom, že plovák nezastaví přívod vody, ta dál teče až přeteče přes horní okraj odpadní jímky a teče voda do záchodu.

Rozebral jsem to, přemýšlel jsem nad tím a zjistil jsem, že to nedávám, nemůžu přijít na princip toho záchodu. Je mi jasné, že plovák má zvednout ten malinký špendlík uprostřed na třetí fotce a pak to má nějak zabránit vodě téct, ale nevím jak, zkoušel jsem to, jak jsem mohl, ale vždycky je tam díra a logicky teda voda teče. Nic v záchodě nebylo rozpadlého, nic jsem neztratil, ani nebylo jak. Začal jsem se do toho hrabat, až když to začalo téct. Nevím.

Prosím, dokázal by to někdo rozklíčovat?

---
Jinak prosím, pokud by se to nepovedlo opravit samo doma zadarmo. Co si mám koupit, abych problém vyřešil a stálo to co nejméně peněz? Kdybyste byli tak hodní a podívali se mi tu na to.

---
Ještě předjímám, že někdo řekne, že snad si můžu po 35 letech funkce záchodu koupit nový. Jde o to, že budu svůj byt prodávat přibližně za 4 měsíce a koupelna a záchod potřebují nutně rekonstrukci. Já teď nevím, jestli to nechám na nových majitelích nebo to provedu sám, ale nechci se do ničeho pouštět, dokud byt nevyklidím a to bude nejdřív po novém roce, takže na 2-3 měsíce nechci již do toho záchodu investovat nejlépe nic nebo co nejméně.

Předem moc děkuji za radu.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny