Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Bojler Dražice - teplá voda teče slabým proudem

Ja píšem o vstupnom, zanesenom sítku studenej vody do boilera. Tu môže byť tiež problém. Síce teplú vodu do batériíí odpustíš, ale nestíha dotiecť studená čím vzniká podtlak, stiahnutím samotného telesa el.boilera a pomalým prítokom.

Najskôr bude ale zasvinený šutrom celý vnútrajšok zo spodku boilera, ohrevná špirála sa dusí na suchu, voda vrie v bordeli okolo špirály lebo nie je chladená. Praskajúci zvuk.

10 rokov je doba, že bude minimálne za dva kýble bordelu nasadeného v spodnej časti opadané časom zo špirály. To máš ešte velice dobré. Nielen že ti nedhnila, neprdla el.špirála 230V/50Hz, ale určite anódová tyč bude zhnitá úplne.

Preto som ti dal odkaz na úpravu iontov vápnika elektromagnetom na vstupnom potrubí tesne pred vstupom do boilera. Len je nutné celý obsah vody obmieňať (vypúšťať) na sprchu a do dresu každých 24 hodín, aby sa nestratil účinok častíc takto "zmagnetizovanej vody". Voda bude síce na výtoku a na perlátore baktérií tvrdá, usadať sa bude vápnik na výtoku batérii, ale ušetríš potrubie, hlavne sedimentny v boilere.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny