Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem jaký vysavač na popel

Děkuji všem za názory! Jsem ale z toho trošku zmatený. Myslel jsem, že vysavač na popel je v něčem zvláštní. Třeba
1. že je přizpůsoben na vysáváni žhavého materiálu a to proto, že všude zdůrazňují kovovou (nerezovou) nádobu. To jsem záhy ale zamítl, jak jsem viděl pár typů a jejich obyčejné papírové filtry, které by hned shořely (ale samozřejmě, kdo by vysával žhavý, nebo ještě teplý popel). Takže teoreticky, bych mohl použít ten svůj vysavač s vodním filtrem, kde bych měl mít jistotu, že mi to ten jemný popel zachytí a prakticky zas o tolik větší není. Co vy na to?
2. myslel jsem si tedy, že bude mít nějakou lepší filtraci, protože ten popel bývá velice jemný a nerad bych ho měl zpod krbu třeba na sedačce. Jak jsem ale koukal na těch pár typů jak píšu výše, obyčejné papírové filtříky jak v akuvysavačích. Co vy na toto? Protože pokud to tedy stačí, tak akuvysavač by pro mně byla jasná volba!

Třeba přemýšlím o tomto https://www.lidl-shop.cz/PARKSIDE-Aku-rucni-vysavac-PHSSA-20-Li-A1-bez-akumulatoru/p100302957 je na suché i mokré vysávání, oproti jiným lidem, mám se značkou Parkside jen ty nejlepší zkušenosti a mám pár zařízení, kde jsou i akumulátory, takže mi vůbec nevadí, že ten ho nemá. Nevypadá hezky, což mi nevadí, ale je robusní, což mi naopak velmi vyhovuje a není problém, jak odejde akumulátor, mám doma 3 u různých vrtaček od Parksidu. A taky není problém ho občas koupit v Lidlu dokonce se slevou. Co vy na to? To je můj třetí a poslední dotaz!

Děkuji moc, do konce týdne bych chtěl něco objednat

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny