Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vrchana synteticka farba bez zakladovky ?

Podľa veľkosti plochy, "pane mistře Bender, vohýbačí kovů z Futuramy".

Naruš lesklý povrch vrchnej syntetiky a to:

Miernym opieskovaním alebo pretri povrch čistým hydroxidom (lúhom sodným/draselným riedený 1:1 s vodou, napatlaný štetcom určený na Epoxidové laky) a nechaj predmety cca 48 hodín vo vlhku, napríklad zabalené v igelite na povrchu pôsobiť, aby lúh rozleptal farbu až po kov. Opláchni predmety od kaše z naleptanej farby tlakovou vodou, neutralizuj lúh na metale, napríklad riedkou kyselinou (stačí kuchynský 10% ocot, OdhrdzovačT, a znovu dielce opláchani tlakovou vodou).

Po uschutí "železa" od oplachovacej vody, poznám momentálne na trhu TOP1, No1 super základovú farbu na metal:

*https://bugy.sk/penetrator-korozie-antikorozna-zakladova-farba-odtien-sedy-750ml

Spomenutý *Penetrátor v dvoch riedkych vrstvách po sebe s odstupom 24 hodín (je v predaji aj 250ml balenie) je určený, ako základový, povrchovo savý, drsný, pijavý podklad pod vrchný, lesklý, finálny Alkyton.

Máš doživotne vystarané pred koróziou na neušľachtilých kovoch vystavených v exteriéri celoročne, mrazom, stojatou vodou, ÚV, snehom, pľúšťou, Sloty a iným protisociaľistickým, americkým, janičiarskym zločincom.

Ak vec robíš výhradne pre seba, je to nutné zbaviť sa vrchného laku na kove lebo ti pod vrstvou napatlanej farby začne kov hniť, plazivo, nepozorovane korodovať popod vrchnou farbou, táto farba sa bude časom odlupovať, opadávať, ako lístie na jeseň.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny