Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Elektronický plašič myší - zkušenosti

Ahoj,
každý podzim/zimu bojujeme s myšima, kočky bohužel nezabírají, neboť se na ně buď nedostanou, nebo zrovna nejsou kočky přítomny... Chci koupit elektrický plašič a zajimalo by mě, zda to opravdu funguje a zda to spíš nezaplaší naše kočky (nebo nás) než myši. Chci koupit tento: Odháněč hlodavců OdH1 slyšitelný Format (format-odpuzovac-odh1).

Máte s tím zkušenosti? Díky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
No, asi nejlepší názor tady je ty myši vylapat. Koupit třeba dřevěnou past za 15kč. Klidně i 2. Dát…
patyk 10.09.2020 20:28
patyk
Odkaz dáš? nový
Cat 10.09.2020 20:31
Cat
Odkaz na co? Na ty rotující petky? Tady na tomto není PET, ale nějaká trubka https://www.youtube.com… nový
patyk 10.09.2020 20:47
patyk
No pastičky jsem zkoušeli (málem jsem si ucvak prsty), ale ty potvory to vždy sežrali a past nesklap… nový
n.u.r.v. 10.09.2020 22:55
n.u.r.v.
blokující drát se musí dát až na konec dírky co je v tym plechu co je do pravého úhla. Ale z vlastní… nový
patyk 11.09.2020 10:52
patyk
Po té co me zmizely dvě plastove pasti tak zasadne uvazuji vsechny pasti. nový
Kenav 11.09.2020 12:16
Kenav
jj. Já to nenapsal zcel jasně, omlouvám se. Ale měl jsem na mysli, že myš to nezabilo, byla však chy… poslední
patyk 11.09.2020 14:34
patyk

No, asi nejlepší názor tady je ty myši vylapat. Koupit třeba dřevěnou past za 15kč. Klidně i 2. Dát kousek kůrky chleba, nebo jiné pečivo. Někdo dává salám, sýr, špek ap., ale to je pro ně škoda. V šopě mám 2 pastičky s chlebem a jedno za čas na to chytnu. Jak jsem líný a nechám pastě sklaplé, nechám na nich kousek chleba. Za 2 dny už je tvrdý, ale myši cítí i toto. A třeba za půl roku chleba zmizí. Natáhnu pastě, vylapu od jedné po třeba i 5 duší, a zase je klid. Pak se zase časem stane, že do natažené pasti nechtic drcnu, sklapne a nechám ji s chlebem tak.

Pokud bydlíš u pole, tak asi nejlepší je ty myši lákat na rotovatelnou PETku nad kyblem s vodou. Na ytubku je plno návodů. Takových kýblů tak 5 na zahradu a pravidelně tělíčka odvážet někde na to pole. Pro někoho asi nehumání, ale myši nejsou humanoidi...

Každopádně rada pro všechny budoucí stavitelé, pokud vám vadí kvanta myší, a chcete mít otevřené balkonovky na zahradu v létě, takže vám budou směle běhat do baráku za neodolatelnými pachy, u pole nestavějte(nebo si tam nekupujte domy).

No pastičky jsem zkoušeli (málem jsem si ucvak prsty), ale ty potvory to vždy sežrali a past nesklapla. Zkoušel jsem tam ten salám i omotat vázacím drátkem a taky nic.

Zkusil jsem nainstalovat ten plašič, tak uvidíme. Já ho neslyším, jen když to dám blíž, tak slyším takové jemné cvakání, ale kočky to zajíma :-)

blokující drát se musí dát až na konec dírky co je v tym plechu co je do pravého úhla. Ale z vlastní zkušenosti vím, že některé pastě jsou takové divné. Zabíjecí drát není vodorovně vůči zemi, ale tak do vrtule. Tyto blbě reagují na podnět.

Jo a takový postřeh. Není od věcí v rohu pastě provrtat díru, protáhnout drát a na to klacek. Bo jak to mám v šopě, nejednou ji to nezabilo a ona se kajsi odsmyčila. Sem musel oddělávat materiál ap., abych je našel. Klacek se kajsi štrebne a najdu ho snadno.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru