Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Verné/ presné farby- fotenie

Dobrý večer, mam taký menší dotaz.. Zajtra plánujem fotiť moje oblečenie na bielom pozadí respektíve bielej stene.. Rozhodla som sa že pre lepšie vyzerajúce fotky by bolo dobre si scénu nasvietiť svetlom.. moja otázka teda znie že koľko kelvinov by mala mať žiarovka aby neovplyvnila farby oblečenia..

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Velký súhlas aj s "czcharlie".
fade 17.07.2020 17:57
fade
main gáát, zase si s obdivom kukal po vzorkovníku RAL na monitore z dielne fotografických expertov p…
Nuda 17.07.2020 18:53
Nuda
"nuda" to priklincoval.
fade 21.07.2020 15:27
fade
Jako obvykle... poslední
czcharlie 23.07.2020 08:41
czcharlie

main gáát, zase si s obdivom kukal po vzorkovníku RAL na monitore z dielne fotografických expertov pracujúc s digitálmi.

Žiaden digitálny obraz, ani jeho reprodukcia, nezobrazí verný obraz skutočných farieb viditeľného spektra. Samý klam, ilúzia.

Je to obdobné ošálenie, ako pri 24 snímkov za sec. v nedokonalej zotrvačnosti nervovej sústavy ľudského mozgu v prípadne sľušných, poctivých, pracovitých VŠ vzdeľaných občanov.

Aj z ČB obrazca sa dá výludiť v nasprosatsnej ľudskej mysle farebný "konzument", farebý obrazec. (čo sa babe zachcelo, to sa babe prisnilo).

Práve preto sa na rozdiel od zvierat, cicavcov, psov (ktorí neriešia fantasmagórie), zobrazujú ľudstvu kadejakí mimoni, emzáci, duchovia v ich rozšafných, zdegenerovaných zrakov či retardovaných mysliach. Nič nadpozemské, ani mimoni neexistujú.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru