Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Motorovy olej

Chci si nechat rozvody na volkswagenu golf plus 1.9udelat.musí se vypustit i motorový olej měnit?nebo se to dělá zvlast

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Olej vypusti do čistej vaničky, do pripravenej nádoby, schovaj si ho bokom. Nestrať. Vymeň rozvody.… poslední
Nuda 22.04.2020 06:23
Nuda

Olej vypusti do čistej vaničky, do pripravenej nádoby, schovaj si ho bokom. Nestrať.

Vymeň rozvody.

Nalej starý olej nazad. Máš dušu na pokoji a o robotu naviac.

Vyjazdený olej môžeš počas vykonávaných prác s rozvodmi cestou jemného Melita filter (na kvapkanú kávu) nechať pomaly prekvapkať širokým 4l lievikom, aby sa zbavil olej nečistôt, skrutiek, vylámaných zubov, železa, pilín, dehtu, sadzí, stružlín, baktérií a vírusov. Takýto olej použi nazad, bude ako nový, tuzexový.

Oleje, náplne vo vozidlách, filtrovali súdruhovia motoristi v magúčem CCCP vo svojich sovietskych tátošoch, vyrobené napríklad ukradnutím, reparaciovaním komplet fašistickej, americkej, kapitaľistickej, nacistickej fabriky zn.:Opel k výrobe našeho miľovaného CCCP dela, rakety ozn.: Moskvič. Tu je vidieť, kam to zľatí naši zlodeji komunisti, boľševická mafia lumpenproletariátu debilných mužikov vo vedení strany dotiahli na rozdiel od amerického, dekadentného fašizmu s kapitaľistickými vrahmi z volstrídu, v porovnaní recipročnej značky vozidiel detto fabriky: Opel vs. boľševikmi ukradnutý Moskvič. (komunisti krádež volajú síce nežne - reparácia za vojnové zločiny. Stalin v čase mieru povraždil 40-mil. nevinných, neozbrojených, vlastných občanov).

Pozn.: Pri výmene rozvodu sa nemusí vypúšťať motorový olej.
https://golf16v.estranky.cz/img/mid/128/pohled-na-rozvody-motoru.jpg

Rozvod je mimo misu, rozvod sa nemaže, nepláve v oleji. Iné to je v prípade reťazových OHV, ako boli staré dobré Škodovečky spred 1994 roku, tu sa reťaz mazala, aby nevŕzgala. Ale mazala sa len jemne, nie ako vo fritéze.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru