Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Motorovy olej

Olej vypusti do čistej vaničky, do pripravenej nádoby, schovaj si ho bokom. Nestrať.

Vymeň rozvody.

Nalej starý olej nazad. Máš dušu na pokoji a o robotu naviac.

Vyjazdený olej môžeš počas vykonávaných prác s rozvodmi cestou jemného Melita filter (na kvapkanú kávu) nechať pomaly prekvapkať širokým 4l lievikom, aby sa zbavil olej nečistôt, skrutiek, vylámaných zubov, železa, pilín, dehtu, sadzí, stružlín, baktérií a vírusov. Takýto olej použi nazad, bude ako nový, tuzexový.

Oleje, náplne vo vozidlách, filtrovali súdruhovia motoristi v magúčem CCCP vo svojich sovietskych tátošoch, vyrobené napríklad ukradnutím, reparaciovaním komplet fašistickej, americkej, kapitaľistickej, nacistickej fabriky zn.:Opel k výrobe našeho miľovaného CCCP dela, rakety ozn.: Moskvič. Tu je vidieť, kam to zľatí naši zlodeji komunisti, boľševická mafia lumpenproletariátu debilných mužikov vo vedení strany dotiahli na rozdiel od amerického, dekadentného fašizmu s kapitaľistickými vrahmi z volstrídu, v porovnaní recipročnej značky vozidiel detto fabriky: Opel vs. boľševikmi ukradnutý Moskvič. (komunisti krádež volajú síce nežne - reparácia za vojnové zločiny. Stalin v čase mieru povraždil 40-mil. nevinných, neozbrojených, vlastných občanov).

Pozn.: Pri výmene rozvodu sa nemusí vypúšťať motorový olej.
https://golf16v.estranky.cz/img/mid/128/pohled-na-rozvody-motoru.jpg

Rozvod je mimo misu, rozvod sa nemaže, nepláve v oleji. Iné to je v prípade reťazových OHV, ako boli staré dobré Škodovečky spred 1994 roku, tu sa reťaz mazala, aby nevŕzgala. Ale mazala sa len jemne, nie ako vo fritéze.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny