Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tlak v tlakovem hrnci

Marginálne: Máš drevenú hubu ak varíš pre seba a svoju rodinu pod tlakom, ako v konzervárniach v prípade, ak nie si v časovej tiesni nakotiť sa ako prasnica obratom, v priebehu 20-minút od počatia varenia žranice priamo z vriaceho, klokotajúceho sa pokrmu na servírovacom podnose.

Už sa tu opakujem, môj iný známy, detto kšefrár, šmelinár ala eštebácka mafia s.r.o., s importovanými kastrólmi a kuchynským riadom, mi v roku 1993 ponúkol extra špičkové "hnoj" papiňáky s rôznymi povrchmi vnútorného, varného objemu žranice, okrem bežného antikoto, smaltu, titanu, silikónu, kremeňa, ale odborne konštatujem, takto prípravné jedlo je vhodné akurát pre armádu, muklov v čase mobilizácie.

Osobne pečiem iba v čírom kremeni - skle, dusím a varím na leštenom antikore pri nízkych teplotách pod bodom varu. Chce to špičkový, indukčný šporhelt so snímačom tepla v kastróloch. (Pri príkone 80W na plotňu s špeciálnym dnom, bežne uvarím chutný pokrm, čo je jedna bežná vláknová žiarovka).

Detto upečiem v izolovanej trúbe s termickým predným sklom hydinu.

Bežne vec riešim takéto pomalé varenie časovým spínačom, aby bol pokrm v čase obeda hotový, udusený, upečený. Iba sa na záver pridajú ingrediencie, zelenina, prípadne sa zleje výpek, aby sa "kožička osmahla" do ružova, do křupava.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny