Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Propojení plynovýšch hadic?

Zdravim,
mohl by mi někdo poradit s prodloužením plynu ke sporáku? Předelal jsem kuchyn a sporák je kus jinde než byval a stará hadice mi k nemu nedosahne. Napadlo me proste koupit druhou a spojkou je napojit, tzh prodlouzit, bohuzel jsem objednal nejakou uplne jinou, tenci gumovou a spojku to same.. 700 v haji, co uz.. Problem je ze zadnou spojku sporakovejch hadic nikde nemuzu vyhledat, ani dostecne dlouhou hadici, nejdelsi se dela 1,5 m. Poradil by nekdo jak na to? Diky..

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Plyn bouchá, docela bych se bál propojení dvou hadic, obávám se, že to je nepřípustné. Ale viděl jse… nový
Rce 26.11.2018 23:27
Rce
Teda vy mě děsíte.. tak dobrá jdu objednat plynaře.. snad na něj nebudu muset čekat půl roku.. nový
Antaries 28.11.2018 14:42
Antaries
To vieš, strašáci musia byť. Osobne sa nedivím. Pritom naši brikeťáci z radov čiernych telefónov po… nový
Nuda 28.11.2018 15:03
Nuda
Strašit nechci, ale odkaz na příslušný předpis jsem dal výše, délka hadice max. 1,5m (resp. pokud js… poslední
czcharlie 28.11.2018 22:02
czcharlie

To vieš, strašáci musia byť.

Osobne sa nedivím. Pritom naši brikeťáci z radov čiernych telefónov po zmontovaní a odstránení meračov na plyn, smelo nahodia na ukončené prepojenie trubiek staré duše z bicykla, stiahnuté na spojoch armovacím drátom a keep smilling si pustia plyn K800 priamo bez regulátora tlaku, porád do vybývaných, útulných, domovov.

A, ako fičia, dodnes žijú, množia sa geometrickým radom, ako potkani. Žiaden atómový výbuch v osade či vybývaných panelákoch nebol zaznamenaný. Zľatí komunisti, tí ich prevychovali v svoj obraz do podoby boľševických, eštebáckych megazlodejov.

Strašit nechci, ale odkaz na příslušný předpis jsem dal výše, délka hadice max. 1,5m (resp. pokud jsem to správně pochopil tak i trubky, zkrátka kohout max 1,5m od spotřebiče) a spojovat je by mě nenapadlo ani jako plynařského laika.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru