Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kdo mi pomůže s rekonstrukcí?

Dobrý den,

chtěla bych Vás poprosit o radu. Už bydlíme v novém domě 10 let a rodiče stále nic nerekonstruují. Můj otec říká, že je potřeba první udělat odpady, takže máme obkopaný dům a tady se zasekl, vůbec nebývá doma, je pořád v práci. Vydělala jsem si dost peněz, takže bych jim chtěla s rekonstrukcí pomoct. Otec říká, že je potřeba udělat nejprve odpady (hádám, že to nedokončí, takže bych chtěla na to někoho zavolat, ale nevím koho) a poté můžeme začít s rekonstrukcí kuchyně, koupeny, udělat nové kachličky atd.

Koho by jste na mém místě zavolali? Zedníky, někoho ze stavební společnosti? Hodinového manžela? Jsem z toho opravdu špatná, otec spolupracovat nechce, takže jsem se toho ujmula já.

Prostě je moje priorita, co nejdříve spravit náš dům, pokud rodiče nic nedělají a mamka tomu taky nerozumí.

Moc děkuji za všechny rady.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Klucííí, ona se naptala na rady do života, ale jak zajistit a provádět rekonstrukci. :-D Ještě pro T…
George63 29.05.2018 21:06
George63
Já to nemyslel jako radu do života. Měl jsem na mysli že než rekonstrukci chce takovýhle skoro nový…
sHpy00n 30.05.2018 09:12
sHpy00n
Mě to spíš připadá, že tazatelka chce novou kuchyň a nové obkládačky a říká tomu rekonstrukce...ale… poslední
jirka44 30.05.2018 09:52
jirka44

Klucííí, ona se naptala na rady do života, ale jak zajistit a provádět rekonstrukci. :-D
Ještě pro Tebe Sedmikrásko. Další možnost. Sice, v dnešní době, poměreně málo předpokládaná. Nejdi si kluka, šikovnýho a nejen na milování, ale taky na práci. A ten by třeba byl schopen vše snadno a levněji vyřešit. ;-) To byl případ mé manželky. :-D A nechci si "plivat na pupek", kluk z činžáku, ale pak mne život vše naučil. Vzhledem k tomu, že peněz moc nebylo, "vyženěný" RD byl satrý 45 let, stal se ze mně "všeuměl". Elekro profese jako povolání a zednická, pokrývačská, stolařská, zámečnická, natěračská a instalatárská všeho druhu amatérsky (a nikdy žádný problém). A zkušenosti rovněž ještě zhodnotil a využill na stavbě RD bráchy a syna. Většina všech prací, od projektů až po realizace svépomoc. Takže pouvažuj.;-) Přeji úspěch.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru