Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Aku vrtačka z Lidlu - problém s akumulátorem

mám 5let tu, co prodávají v lednu. Tedy 12V. Má fakt sílu. Zavrtal jsem bez problému vrut 10x180 do smrkového dřeva a bez předvrtání. Pravda, rukojeť se zahřála :D (je v ní baterie). Mám tu vrtačku natolik rád, že jsem loni rozdělal akupack a vyměnil si baterie(3x 18650). Vyšlo mě to na 450kč i s poštovným z cz ebchodu. To, když už vrtačka neutáhla ani jeden vrut 5x50. Je třeba si tam dát baterie na vysoké proudy.

Letos jsem opravil vypínač(byl spálený tranzistor). Součástka za 20kč.

Je to stroj přesně pro častějšího kutila. Pro profíka asi ne. A ten, kdo dělá něco jednou za 2 roky, tomu zase baterie odejdou aniž by něco udělal. Ale kdo na ní šáhne aspoň jednou za měsíc, pro toho je fakt dobrá.

Rozdělal jsem i převodovku. Namáhané části jsou kovové. Žádný plast. Plastové jsou akorát části, kteréjsou vně převodovky a slouží k přepínání rychlosti.

Trochu bych vytkl přisvícení. Nesvítí na špičku vrtáku/bitu, ale pod něj. Sice je odrazem vidět i na tu špičku, ale není to moc příjemné mít osvícenou špičku trošičku a 2cm vedle mít osvětlenou plochu pořádně. Světýlko by mohlo být trochu víc odskočeno od těla vrtačky

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny