Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem úspora elektřiny

Dobrý den nemá někdo zkušenost s tímto |Tesla-Saver-ECO_TXT-TOP-RON prý zaručuje 50procent úspory , je mi to podezřelé , sice píšou ,že odstraní jalovinu , ale přece jeden ,nebo sestava kapacit v jedné zásuvce a v jedné fázy nedokáže odstranit veškerou jalovinu v bytě ,nebo domě , potažmo ve firmě jak píšou v diskuzích . prosím ví někdo jak se počítá kapacita na kompenzaci jaloviny ,a čím jalovinu změřím , vím ,že v minulosti se provozy s převahou indukčních strojů (motory,trafa) povinně kompenzovaly a kondenzátorové baterie se připínaly podle zatížení ,ale tím moje znalosti končí . děkuji

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Před koupí jakéhokoliv udělátka se zeptejte sami sebe. Proč v dnešní době, kdy úspora energie a pali…
Henessy 09.03.2018 21:41
Henessy
Však je to v té reklamě ( https://ma-doporucenipro.com/teslasavereco/7108/ ) napsané :-) . Výrobci a… nový
ml1 13.03.2018 14:43
ml1
choď do toho podobne, ako akademici VUML s písmenkami, RSDr., DrSc., CSc., do parlamentu, do senátu…
Ahasver Chamachir 12.03.2018 15:58
Ahasver Chamachir
RSDr = Rozhodnutím Strany doktor, tímto titulem se chlubí opravdu jen zapálení vumláci. Jinak správn…
ml1 13.03.2018 14:31
ml1
Komu by to bylo málo, může si přikoupit MBA. To sice akademický titul není, ale vypadá to honosně.
karel 13.03.2018 14:34
karel
Přesně, kdo nemá bednu na studia, pořídí si MBA Překládá se to jako Mladý, Blbý, Ambiciózní nový
ml1 13.03.2018 14:46
ml1
Je to nezmysel pretoze za jalovy vykon sa neplati a ani to nie je spotrebovana energia (ta jalova en… poslední
MMnereg 13.03.2018 16:31
MMnereg

Před koupí jakéhokoliv udělátka se zeptejte sami sebe. Proč v dnešní době, kdy úspora energie a paliva je hlavní marketinkový tahák tyto zázračné udělátka a různé magnety, polarizátory a jak to nazvou Tyto zázraky techniky nepoužívají velké firmy a automobilky ve svých prémiových výrobcích.

Však je to v té reklamě ( https://ma-doporucenipro.com/teslasavereco/7108/ ) napsané :-) . Výrobci a prodejci elektřiny jim to zakázali a nyní prý i prolobovali zákaz dovozu :)) . Tak s nákupem pospěšte, a doufejte, že použití dříve zakoupeného zůstane nadále legální :-D.
Za přečtení stojí i "diskuze" pod tím "článkem" opravdu ideální do nějakého humoristického časopisu.

Opravdu je možné, že někdo může naletět na takovou dezinformaci (a nejsem jediný, kdo se tomu diví, viz. třeba zde https://blog.hlavnespravy.sk/3371/vazne-jsme-takovi-tupci/ ).

RSDr = Rozhodnutím Strany doktor, tímto titulem se chlubí opravdu jen zapálení vumláci. Jinak správně doktor společenských věd.

Ale to ostatní jsou normální tituly, které nemají s politikou nic společného. CSc. je kandidát věd, to pojmenování je trochu uhozené (zní to jako něco nedodělaného) před lety se přešlo na západní systém a současní "kandidáti" mají titul Ph.D. což znamená doktor filozofie. To zní sice lépe, ale zase je to zcela nejasné, protože to s filozofií nemá nic společného.
DrSc. (Doktor věd) se snad pořád na Akademii věd uděluje, možná má trochu jinou zkratku o nějaké písmenko.

Je to nezmysel pretoze za jalovy vykon sa neplati a ani to nie je spotrebovana energia (ta jalova energia sa vracia s kazdou sinusovkou nazad do siete preto sa za nu ani neplati), takze tam nebude ziadna uspora.
Odstranovanie jalovej zlozky ma jediny vyznam v znizeni zataze dratov, ma to vyznam vo velkych domoch kde je tisic bytov napr. mrakodrap apod., mas mrakodrap?

P.S. a nejake kondenzatory a blbosti budu trochu praveze spotrebovavat (nejake straty na zahrievani apod), takze ne uspora ale zaplatis o chlp viac ako predtym.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru