Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak přibetonovat schodiště

Dobrý den mám na své novostavbě menší problém, zhruba před 3 lety jsem zabetonoval schodiště do patra ovšem po položení čistých podlah se ukázalo že bych všechny stupně potřeboval přibetonovat o 3cm.jde mi o to že se bojím aby se mi ta 3cm vrstva betonu časem neodloupala! stačilo by stávající schodiště něčím napenetrovat?nebo to budu muset vyztužit kari sítí?(s tím že bych schody navrtal a dal tam hmoždinky)
předem děkuji za rady Gregys

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jedná se o interiér a na schodech bude dlažba, proto bych je chtěl přibetonovat s tím že beton bude… nový
Gregys 25.02.2016 19:37
Gregys
Ja myslim ze je. Tiez som to tak robil pred rokmi na schodoch v pivnici, boli zle rozpocitane a prid… nový
poihu 25.02.2016 20:39
poihu
týmto spôsobom my jeden známy /ktorý už niekoľko rokov obkladá/ vyrovnal terasu od 1 cm do 3 cm a ná… poslední
majo juro 25.02.2016 20:39
majo juro

Jedná se o interiér a na schodech bude dlažba, proto bych je chtěl přibetonovat s tím že beton bude nejlevnější! Fintu s tím lepidlem jsem už slyšel ovšem nevěděl jsem jestli se tomu dá věřit! Myslíte že to je odzkoušené?

Ja myslim ze je. Tiez som to tak robil pred rokmi na schodoch v pivnici, boli zle rozpocitane a pridaval som postupne na jednotlive stupnice od 1 do 5 cm a drzia doteraz. Zakladom je pohrat sa s tym a neodflaknut to, dokladne povysavat od prachu, neni od veci pripadne aj zdrsnit povrch ocelovym kartacom, dobre podklad navlhcit (ja som nejaku penetraciu nedaval) a naniest cca 3-5mm vrstvu redsieho lepidla. Na to podla potreby vrstvu nejakého jemnejsieho betónu.

týmto spôsobom my jeden známy /ktorý už niekoľko rokov obkladá/ vyrovnal terasu od 1 cm do 3 cm a následne obložil vymývanou dlažbou v roku 2007, doteraz nič neodpadlo terasa nie je krytá a momentálne je na nej trocha snehu a drží
osobne som bol pri tom
proste trocha lepidla
betón z piesku 1 diel cementu 3 diely piesku

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru