Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Rychloupinacia koncovka protikus

Kupoval som si dalsi ventil a rozdvojoval vodu pri dome a az pri montazi som si vsimol, ze druhy ventil, ktory som pridaval ma inu koncovku a neviem aky protikus z hadice tam ide (nejake doma mam, ale nepasuju).
Moze mi niekto ukazat ako sa napaja hadica na takuto koncovku?
[http://www.euroshopy.sk/obrazky/13182/rychloupinac   ie-koncovka-original.jpg]
Na fotke je samozrejme vzduchova koncovka, chcel som len ukazat ako je ta moja zakoncena (zrezane kuzele), pretoze sa mi to nechcelo sit fotit von pouzil som prvu fotku, co som vygooglil.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Na ty zrezané kužele nebude pasovat naprosto žádná rychlospojka, protože neexistuje. Je to primárně…
Zerozero 09.08.2015 23:17
Zerozero
Ano dakujem, dnes rano mi to doslo pri prehladavani veci, co mam, ze sa to da vymenit (vymenene uz z…
fleg 10.08.2015 08:23
fleg
já bych ty ventily otočil směrem k zemi, tak jak jemáš se zbatečně namáhají a tu novou koncovku si k… poslední
paul 11.08.2015 08:38
paul

Na ty zrezané kužele nebude pasovat naprosto žádná rychlospojka, protože neexistuje. Je to primárně určeno na přímé nasazení hadice a utažení sponou. Tedy sice spojení rozebíratelné, ale ne rychlo.
Snad není tak složité, tuto přípojku odšroubovat a našroubovat takovou http://www.gardena.com/cz/water-management/hose-co nnectors/sroubeni-26,5-mm-g-3-4/ . A je vyřešeno. (i když je možné, že původní plechová přípojka může mít jiný závit , ale myslím, že bude stejný). :puff:

Ano dakujem, dnes rano mi to doslo pri prehladavani veci, co mam, ze sa to da vymenit (vymenene uz za umelohmotnu), takze nie som az taky blby...stacilo len pockat do rana na napad;o).
V podstate si mi, ale potvrdil, ze na tento kuzelovy vystup ziadna rychlospojka nneexistuje, co som si aj myslel, lebo mi nebolo jasne na akom principe by fungovala.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru