Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknutoVyřešeno Manželská postel - zkušenosti a tipy pro výběr

Hezký den, vybíráme s manželkou manželskou postel do úzké ložnice (cca 220cm). Především však chceme nějakou postel s dvěma volitelnými matracemi a s možností oddělení postelí od sebe, pro případ, že bychom do budoucna chtěli postel přenechat dětem a oddělit jim je.

Máte nějaké tipy a zkušenosti? Úložný prostor je výhodou! V případě, že zde na fóru nesmí být přímé odkazy na konkrétní produkty, prosíme o odkazy do soukromých zpráv;)

Z důvodu neustálého zneužívání tématu reklamními agenty zamykám.
Pokud máte, vážení agenti, zájem o reklamu, rádi vám ji k nám umístíme na místo k tomu určené, za těchto podmínek. (Kurt)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Brý den, no já nevím zda je možný spojit tolik požadavků do jedné postele, ale my jsme s přítelkiní… nový
Petr Netkl 04.02.2015 16:59
Petr Netkl
Dobrý den, osobně bych oddělitelné postele nedoporučovala, uprostřed bude tvrdá část,či u válend pro… poslední
Radka H 25.02.2015 16:14
Radka H

Brý den, no já nevím zda je možný spojit tolik požadavků do jedné postele, ale my jsme s přítelkiní pořizovali postel před vánoci a máme ložnici úzkou jen 2 metry takže ještě o 20 cm míň než vy. Kupili jsme ale postel, nebo spíše rám postele: postel-p2810 adoněj kvalitní rošt a kvlaitní 140 matraci. Nejdřív jsme uvažovali že si koupíme normání 180 s nějakým širším rámem, nebo si necháme udělat ma míru přes celou šířku, lale pak jsme se shodli že skákat do postle šipku je asi dost nepraktické. A Po 2 měsících musím říct, že se nám spí krásně a postel se nám tam náramně hodí.

Dobrý den,
osobně bych oddělitelné postele nedoporučovala, uprostřed bude tvrdá část,či u válend prohlubeň. Osobně bych doporučila, udělejte si radost, a pořiďte si do ložnice postel, která Vám udělá radost, a hlavně pro dospěláky je vhodnější kvalitní matracová postel, dětem se dá třeba na nějakou dobu pořídit levnější válenda.
Zkuste kouknout se, odtud máme postel my, třeba Vás něco zaujme: postele-c-3.html

Zpět do poradny Nahoru