Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Plíseň v kuchyňské lince

Prosím o radu....máme po rekonstrukci kuchyně a začala se nám dělat plíseň v horních skříňkách nad dřezem. Linka se montovala měsíc po vyštukování a vymalování. Řemeslníci se tedy brání, že zdivo již bylo zaschlé. Truhlář také tvrdí, že materiál na linku byl kvalitní a nenavlhlý. Jediné co je napadá je, že se sráží vlhkost od baterie pod skříňkami. Tak to má snad ale každý :-/ Co tedy s tím??? Jaká může být skutečná příčina??? Skříňky jsme již dvakrát vystříkali savem proti plísním, ale stále se vrací:-(
Díky za každou radu!

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Taky jsem zazil neco podobneho. Nova kuchyn, a po prvni zime kde byla cast zavesena na obvodove zdi… nový
pospa65 12.08.2014 10:14
pospa65
My jsme měli plíseň v koupelně okolo vany a u dřezu v kuchyni. Hodně jsem četla To je jedno, kde jst… nový
Klára244 17.08.2016 19:22
Klára244
Reklamní spamere, přesně to Savo tazatelce nepomohlo. nový
kejki 18.08.2016 15:27
kejki
Savo nepomůže proto, že na potřebné místo se nedostane. Pokud máte plíseň ve skříňkách z dřevotřísky… poslední
leo 18.08.2016 21:08
leo

Taky jsem zazil neco podobneho. Nova kuchyn, a po prvni zime kde byla cast zavesena na obvodove zdi hotova pohroma! Mezi zdi a zady skrinek se tvorila plisen. Nakonec opravdu pricinou bylo promrzani obvodove steny ktera ma jen 40 misty 45 cm. Letos zateplujem, tak se uvidi. Ale jestli vam to dela ted tak asi chlad neni pricinou ale spatne proschla omitka po rekonstrukci dle meho.

My jsme měli plíseň v koupelně okolo vany a u dřezu v kuchyni. Hodně jsem četla To je jedno, kde jste četla a kolikrát jste stříkala. Dotaz je z roku 2014 a ten postup stejně nepomohl. (karel) a zkoušela různé přípravy a nakonec pomohlo obyč savo na plíseň za pár korun. Nastříkala jsem to dvakrát.

Savo nepomůže proto, že na potřebné místo se nedostane. Pokud máte plíseň ve skříňkách z dřevotřísky se sololitovým zadním čelem, je to špatné. Tam se jen tak nezničí, protože spory plísně jsou v porech materiálu a v malbě. My jsme ji likvidovali v zásuvkách šatní skříně, podařilo se to až po třetím vystříkání Savem Original a opakovaném několikadenním vysoušení na slunci po každém postřiku. A jak píšou výše, je třeba větrat co nejvíc.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru