Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Plíseň v kuchyňské lince

Prosím o radu....máme po rekonstrukci kuchyně a začala se nám dělat plíseň v horních skříňkách nad dřezem. Linka se montovala měsíc po vyštukování a vymalování. Řemeslníci se tedy brání, že zdivo již bylo zaschlé. Truhlář také tvrdí, že materiál na linku byl kvalitní a nenavlhlý. Jediné co je napadá je, že se sráží vlhkost od baterie pod skříňkami. Tak to má snad ale každý :-/ Co tedy s tím??? Jaká může být skutečná příčina??? Skříňky jsme již dvakrát vystříkali savem proti plísním, ale stále se vrací:-(
Díky za každou radu!

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
My jsme měli plíseň v koupelně okolo vany a u dřezu v kuchyni. Hodně jsem četla To je jedno, kde jst…
Klára244 17.08.2016 19:22
Klára244
Reklamní spamere, přesně to Savo tazatelce nepomohlo.
kejki 18.08.2016 15:27
kejki
Savo nepomůže proto, že na potřebné místo se nedostane. Pokud máte plíseň ve skříňkách z dřevotřísky… poslední
leo 18.08.2016 21:08
leo

My jsme měli plíseň v koupelně okolo vany a u dřezu v kuchyni. Hodně jsem četla To je jedno, kde jste četla a kolikrát jste stříkala. Dotaz je z roku 2014 a ten postup stejně nepomohl. (karel) a zkoušela různé přípravy a nakonec pomohlo obyč savo na plíseň za pár korun. Nastříkala jsem to dvakrát.

Savo nepomůže proto, že na potřebné místo se nedostane. Pokud máte plíseň ve skříňkách z dřevotřísky se sololitovým zadním čelem, je to špatné. Tam se jen tak nezničí, protože spory plísně jsou v porech materiálu a v malbě. My jsme ji likvidovali v zásuvkách šatní skříně, podařilo se to až po třetím vystříkání Savem Original a opakovaném několikadenním vysoušení na slunci po každém postřiku. A jak píšou výše, je třeba větrat co nejvíc.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru