Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Led verzus plazma

To je samozrejme blbost, motion blur sice vieme samozrejme relativne lahko pozorovat a opisat (rychlostne kamery), ale malokto ho naozaj vidi. Navyse dnesne lcd maju niekolko technik na potlacenie bluru (naprikklad overvoltage, black insertion a pod), takze 99.99% ludi nemoze nic vidiet. Samozrejme tu na poradni mame kopec nadludi nielen na motion blur, ale na hernej niektorym nestaci ani 60 fps, pretoze hra, ktora neda 100fps je nehratelna podla nich.
Ludske psyche je jedinecne a lahko ovplyvnitelne, ja ti verim, ze ty nejaky blur vidis, pretoze dopredu vies, ze sa pozeras na lcd a mas to vsugerovane, nie pretoze tam naozaj je.
Pred nedavnom som sa kralovsky pobavil v krcme, mam zopar kamaratov, ktory radi mudruju do roznych veci, vacsinou do zvuku ako hifisti, ale radi sa pustaju uz aj do obrazu ako ma v krcme presviedcali, ze sa pozerame na lcd "lebo to preda vidi kazdy". Ja jediny som tvrdil, ze je to plazma, pretoze to za tie roky "tak nejako citim"...mas pravdu oci v poriadku nemam, ale naozaj som videl uz toho dost a plazmu od lcd rozoznam. Netvrdim, ze obraz je na nej lepsi, je iny a tvrdim to pocitovo, nie na zaklade nejakej kvality obrazu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny