Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chorvatská republika - Levné ubytování?

Zdravím,
mám dotaz, chystáme se na dovolenou do Chorvatska - Hlavně do krásné krajiny a do moře :-)
Řešíme teď ale ubytování. Co se tak dívám na kempy tak mi příjdou strašně drahé - 400kč/noc za to že si večer postavím stan, přespím, ráno se sbalím a odjedu. Protože chceme spat každou noc jinde.
Proto zvažujeme přespání v autě. Máme černé folie na zadních sklech takže nikdo nepozná, že tam někdo chrní a krásně se tam dá ve dvou přespat. Zajímalo by mě, na jakých místech takto nejlépe v autě přespat. Jestli na velkých benzínkách? Na okraji města na neplaceném parkovišti, nebo na odlehlých odpočívadlech daleko za městem vedle silnice? Prostě variantu kde si to nejméně hlídají(Vím, že je to zakázané). Nebo jinou variantu kde nebudou chtít takové peníze za přespání ve stanu/autě legálně.

Vím, že Vás nejspíš napadá věta: "Když nemáš na to jezdit k moři tak tam nejezdi"
Ale je to má první dovolená po 15-cti letech. A konečně se našel čas a nějaké peníze na dopravu a rád bych si splnil sen.

Předem díky za odpovědi a přeji všem pěkné léto

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Snad ještě to auto vydrží no..... Díval jsem se na odtahy do čr a pod 30000 to nejde. Takže lepší mo…
des81 09.07.2014 18:45
des81
Odtah read.php poslední
Rufus 09.07.2014 20:33
Rufus

Snad ještě to auto vydrží no..... Díval jsem se na odtahy do čr a pod 30000 to nejde. Takže lepší možnost to hodit ze svahu a prostopovat se domů. Pojištění asi žádný nejde uzavřít třeba na měsíc, že by mi auto odtáhli zadarmo do ČR co?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru