Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chorvatská republika - Levné ubytování?

Pojedem po "staré" neplacené cestě takže se mítnému vyhneme. A navíc je ta cesta zajímavější. Cesta výjde na 4000kč za 2200km s tím že na začátku pojedem dolů do Splitu a potom se budeme posunovat podél moře nahoru a někde u Rijeky pojedem už dom. A zhruba dalších 4000kč na ubytování a vodu. Jídlo jak správní češi nabalené z ČR. ]:)
Jen se chceme vyhnout právě těm místům, kde je celá pláž posetá lidmi a voda je po kolena i daleko od břehu a všechno pod vodou zničené.
Ale díval jsem se přes googlemaps na cestu kolem moře a je tam spousta odpočívadel. Takže tam nechat auto, sejít svah a je tam pěkný neobsazený plac.
O Řecku jsme přemýšleli, ale je to daleko. A jet přes nějakou cestovku to by znamenalo se zarazit na jednom místě a mít po boku pořád x tisíc lidí. A já mám na lidi alergii ;-)

Včera jsem mluvil s jedním člověkem, který v Chorvatsku tráví většinu času. A říkal, že to s tím kontrolováním není tak horké, v Rakousku si to hlídají prý hodně, ale v Chorvatsku neviděl nikdy, že by něco měli proti tomu odpočívání v autě. Takže se budeme snažit najít slušný kemp a pokud nenajdeme tak přespíme v autě. Může tam být třeba spoustu dalších kempů, které na internetu ani nejsou.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny