Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno zavirac dveri na WC

Zdravim,
v nasem malem byte mame bohuzel takovou "blbou" kombinaci dveri, ze kdyz nekdo nedovre dvere na WC, tak ty se sami postupne otevrou a kdyz pak nekdo vchazi do bytu vchodovymi dvermi, tak mu tam ty otevrene dvere na WC prekazi - do bytu se dostane, ale vetsinou triskne vchodovymi dvermi do tech zachodovych a od kliky uz je na nich "vyzvejkany" slusny zasek. Leze nam to na nervy vsem, v podstate ten kdo prijde, ten sprdne ty co tam jsou, proc to nezaviraji, nicmene se nam to stava vsem.

Chtel bych nejak technicky vyresit ty samootevirajici se WC dvere (jsou to takove ty papirove dvere z 60 let - kostra z list a pres to sololit nebo tak neco). Samozrejme, asi by se tam dalo dat BRANO, to me jiste napadlo, nicmene, rikal jsem si, ze treba ma nekdo nejaky figl, trik, proste neco, co me nenapadlo.. Nema ? Ono to BRANO mi na dverich od WC pripada ze bude takovy divny...

Diky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
tak nakonec zvitezila lenost a zakoupil jsem s8ci1l (potreboval jsem jeste nejake dalsi veci, tak to…
filuna 09.10.2013 09:20
filuna
Do hajzlu, za ty prachy bych koupil tý gumy z Prahy až do Košic :-D ! poslední
albert 09.10.2013 22:52
albert

tak nakonec zvitezila lenost a zakoupil jsem s8ci1l (potreboval jsem jeste nejake dalsi veci, tak to ani na postovnem nijak moc nepribralo). Vcera to prislo, staci to jen nasadit + dva vrutiky zeshora a funguje jak vino. u nas se da koupit taky, ale cena je o neco vyssi (1j6hA2). je to malinky, bily - takze to splyva s dvermi a je to v rohu, takze to zkratka nijak nerusi. a je to bez prace ;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru