Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zatesnenie stupaciek

Dobry den
Prosim o radu. V priestore kde su stupacky, za plechovou stenou na WC, je namiesto panelu v podlahe iba polozeny plech, v nom su diery a cez ne prechadzaju vsetke tie potrubia atd. Problem je v tom ze cez diery v tom plechu a po okrajoch prechadza cigaretovy zapach do mojho bytu. Pokusil som sa to zatesnit PU penou, ale cez dvierka je tam velmi spatny pristup a rozmontovat tu plechovu stenu sa mi nepodarilo. Vysledok zatesnenia PU penou bol biedny, jednak mam asi kratke ruky a jednak som sa s trubickou PU peny nedostal vsade. Premyslal som do toho vyliat nieco pruzne samonivelcne, ale tu hmotnost by ten podlahovy plech nemusel uniest. Dalej napriklad zmes polystyrenovych guliciek s cementom, ale ten sa nezniveluje, takze by sa iba nahromadil na jedno miesto. A dalsie napady nemam :( Ak by ste mali nejaky napad, tak by mi to pomohlo.
Dakujem

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Na PUR pěnu se dá nasadit akvarijní hadička, ta přilepit ku klacíku a dostaneš až ke stropu a do škv…
kejki 29.05.2013 00:17
kejki
Kejki: Presne takto som to riesil, s hadickou, ale ta sa kruti, ohyba a za potrubia neni vydno, hlav…
TomasEE 29.05.2013 10:04
TomasEE
Proti kroucení je ta tyčky, klacík, atd.
kejki 29.05.2013 14:14
kejki
Dá se také trubička ovinout spirálou z drátu (CYKY), pak ji lze ohnout za roh. nový
Prim 30.05.2013 17:42
Prim
Jednou jsem se stal svědkem řešení stejného problému a dotyčnému bylo doporučeno aby to nedělal s tí… poslední
míra22 02.06.2013 22:02
míra22

Kejki:
Presne takto som to riesil, s hadickou, ale ta sa kruti, ohyba a za potrubia neni vydno, hlavne za tie velke ktore su na ventilaciu WC a kupelne. Takze polka prace bola na slepo a druha polka velmi nepohodlne a neprakticky. Nechcem riesit vrch, ale iba spodok.

sHpy00n:
Byt vlastnim v CZ.

Jednou jsem se stal svědkem řešení stejného problému a dotyčnému bylo doporučeno aby to nedělal s tím, že když někde nad ním praskne stoupačka, tak bude mít z bytu bazén.V domě prostupy v té plechové šachtě taky nebyly těsněné.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru