Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Bidet, nebo bidetová sprcha?

Zakoupil jsem předmět o který se zajímáte - oficiální název elektronické bidetové sedátko na WC. Musím říci, že po půlroční zkušenosti si to oba s manželkou nemůžeme vynachválit. Je pravda, že to je nemalá investice (cca 10 tisíc), ale vyplatí se to. Ten pocit čistoty, zejména pro nás muže, kteří jsme v určitých partiích přeci jen trochu chlupatější a očista toaletním papírem je přeci jen svízelnější, je k nezaplacení. Věřte, že i manželka, pokud jde o ženskou hygienu, by zde zařízení do nebe vychválila.
Pokud se rozhodnete ke koupi sedátka, vybírejte mezi evropskými výrobci - na trhu je dost výrobků z asie a jak jsem mezi známými zjistil, ti co si pořídil výrobek z tohoto koutu světa, brzy zjistili že asiaté jsou kulantně řečeno poněkud jinak narostlí než evropané a tudíž sedátko nefunguje tak docela korektně.
Bližší informaci naleznete třeba zde: http://koupelny.pontte.eu/bidetova-sedatka-elektro nicka.aspx?Prod=1785 (mimochodem to je typ, který jsme zakoupili).
Takže shrnuto: na rozdíl od samostatného bidetu menší náklady, nepředstavitelně komfortní provoz, kromě přívodu elektřiny žádné stavební práce.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny