Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zásuvky

On díky své krystalové struktuře opravdu "teče", takže při použití nepřiměřené dotahovací síly se toto projeví u kterékoliv svorky a průřezu vodiče. Použití hliníku v občanské výstavbě vedly dva hlavní důvody - podpora Maďarska včetně jejich "Horní" oblasti (těžba suroviny a tavba samotného kovu) a "ztráta" Chile, ale nedostatek mědi byl i padesátých letech, je to vidět na rozvodech.
Dobře provedený rozvod v hliníku může sloužit a často slouží v pohodě desítky let, pokud se k tomu nedostane šílenec se šroubovákem a svaly místo mozku. Rizikem může být ale i prostředí - pokud se v okolí provádějí nějaké stavební práce a okolí zahalují oblaky omítky v prášku, pak bych byl velice opatrný.
Tamta věta může být vykládána i bizardním způsobem, proto jsem se ptal. Navíc se po novu má použít pro zásuvkové rozvody proudový chránič pokud k zásuvkám má přístup laik a pokud použití proudového chrániče nezpůsobí větší škody - třeba lednice, mrazák, apod. O jištění každé místnosti samostatně jsem tak nějak nezaznamenal a stále platí rozdělení: zásuvky a světla zvlášť - má to svou logiku.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny