Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem změna dodavatele energii

zdravím,
uvažuji nad změnou dodavatele energii plyn mám u rwe, na internetových kalkulačkách jsem zjistil že můžu přechodem ročně ušetřit cca 4000,- a s elektrikou cca 2000,-.

pokud bych eventuelně někdy řešil nějakou poruchu, nebo třeba nějaký problém,
tak volám kam? do čezu jako doteď nebo tomu novému dodavateli?
a pokud zavolám do čezu zjišťují oni od koho beru energii? ať mi třeba neřeknou že opravu u vlastních dělají ihned u cizích třeba až za týden?

možná se ptám blbě, ale ať není úspora v případě nějakého problému spíše na obtíž

díky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dnes se u nás doma zastavil nějaký nagelovaný pošuk v obleku, prý je z Pražské plynárenské a že musí…
Redsnake 11.03.2013 15:11
Redsnake
Bacha na ně. Jsou to pěkný vykukové a lžou, jako když tiskne a ohání se třeba i hlavičkou Čezu. V je…
Blackmoon 14.03.2013 16:45
Blackmoon
takže to nikdo nemůže mít levnější, leda že by to dotoval nějaký blázen s miliónama ze svého, ale ni…
vlazy 14.03.2013 17:39
vlazy
Proč by kvůli tomu měl v této zkorumpované zemi někdo zasahovat?! Zasáhnou, jen když ukradneš pár ti… poslední
Blackmoon 15.03.2013 16:09
Blackmoon

Dnes se u nás doma zastavil nějaký nagelovaný pošuk v obleku, prý je z Pražské plynárenské a že musí obcházet všechny byty. Tak jsem jen koukal a co jako chce, a prej jestli jsme už někdy k někomu s levnějším plynem přešli. Tak jsem se hned zeptal, jestli mi něco chce nabídnout. Jen něco začal blekotat, že určitě nic a ptát se jestli jsem majitelem bytu. Tak jsem ho uklidnil, že ne a vypadl. Zajímalo by mě, jak se nám dostal do baráku, mamrd.

Bacha na ně. Jsou to pěkný vykukové a lžou, jako když tiskne a ohání se třeba i hlavičkou Čezu. V jednom roce jsem jich měl i 10 u baráku. Všechny jsem vypakoval po první zkušenosti. Taky přišel jeden ošklivej nagelovanej v sáčku a chtěl vidět měsíční výpis. Tak jsem mu ho ukázal a on spustil, kolik můžu u nich za rok ušetřit a podobné bláboli a že to můžem hned podepsat. Když jsem mu řekl, ať mi ty jeho lejstra tady nechá i s kontaktem na něho, že si to v klidu prostuduju, tak to nešlo a během 10 vteřin byl venku. Nechápu, jak jim na to může někdo skočit. Je jasné, že veškerá energie je Čezu a ten je zase státní a je jasné, kdo nejvíce okrádá tento stát a jeho 4/5 obyčejný lid, takže to nikdo nemůže mít levnější, leda že by to dotoval nějaký blázen s miliónama ze svého, ale nikdo takový blázen bohužel není.

takže to nikdo nemůže mít levnější, leda že by to dotoval nějaký blázen s miliónama ze svého, ale nikdo takový blázen bohužel není.

Já se v tom až tolik nevyznám, ale chceš snad tvrdít, že ty ceníky různých dodavatelů podle kterých by měla být cena levnější jsou podvod a ve skutečností to počítají podle vyšší ceny? Kdyby to tak bylo tak by to byl podvod a snad by kvůli tomu někdo, např. ERU patřičně zakročil.

Proč by kvůli tomu měl v této zkorumpované zemi někdo zasahovat?! Zasáhnou, jen když ukradneš pár tisíc (komando Čezu a pod.), ale miliony a miliardy nikdo řešit nebude. Stačí číst články, jak se tu ze státního krade a to je jen malá část toho, co vypluje náhodou na povrch. Kolik že to má ten Čez roční obrat? 50 nebo 60 miliard? Proč...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru