Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Izolace podlah - jakou lepenku odolnou tahu?

Zdravím,
Koupili jsme na podlahy Hydrobit V60 S35, ale na pásy se stačí špatně podívat a hned se trhají, v komplikovanějších místech jako jsou třeba rohy a různé zlomy je to docela pakárna.
Máte někdo zkušenost s nějakými pásy určenými na izolaci podlah, které obsahují např tkaninu a jsou tedy odolnější?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
sHpy00n - za ten výpad se omlouvám. Já nepsal, že se práce nepodařila, jen že práce s tím šla v komp… nový
nemec 06.08.2012 06:53
nemec
Dobrý den, doporušuji asfaltové pasy modifikované SBS např. elastek u DEKu, který je vyztužený polye… nový
Tomáš Hrdlička 19.08.2012 12:17
Tomáš Hrdlička
Zdravím, už mám koupené výše uvedené, tedy - Glassbit G200S40 + Elastobit GG40, ale díky za tip. poslední
nemec 19.08.2012 13:06
nemec

sHpy00n - za ten výpad se omlouvám.
Já nepsal, že se práce nepodařila, jen že práce s tím šla v komplikovanějších místech např. rozích a kolem komína špatně, protože ten hydrobit se trhá snadno i za studena, natož za tepla, kdy se nejede rovně po podlaze/střeše a je s ním potřeba trochu pracovat.
Pokud jde o firmy, tak bohužel spousta řemeslníků
1. je časově nespolehlivá
2. jak co dělat vědí líp, než výrobce - naposledy bagrista, který měl udělat výkop o určitých rozměrech dle montážního postupu výrobce a udělal ho užší, protože širší blbost a zbytečný.
3. V horším případě práci udělají hůř, než by si ji člověk svépomocí udělal sám - kde práce nelze svépomocí, tam pak řemeslníky pouze na základě referencí

Ve stavebninách mi bylo řečeno, že hydrobit základ, střed Glassbit G200S40 (to je asi ten sklobit pana Cukráře :) ) a "nejlepší" - Elastobit GG40 - proti hydrobitu nebe a dudy - rukou roztrhnout nejdou - na rozdíl od hydrobitu, kterej roztrhnu i dvouma prstama. Takže prostupy pro topení, rohy a napojení na izolaci zdí po podříznutí uděláme těmito.

Dobrý den, doporušuji asfaltové pasy modifikované SBS např. elastek u DEKu, který je vyztužený polyesterovým rounem a dosahuje průtažnosti až 200- 300 %, narozdíl od klasického Glasteku (obdoba sklobitu, asfalt. pas vyztužený skelnou tkaninou), kde průtažnost je poměrně nízká, o pasech s kovovou vložkou nemluvě.

Pěkný den

Tomáš Hrdlička
del (karel)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru