Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zadrený motor = poškodený povrch válce, píst drhne = je zadrený .... :.( Oprava ? Typicky: vymenit…
Joseph 05.07.2012 12:20
Joseph
Trochu to rozepiš.Možností je mnoho,nemusí se vždy jednat o velký problém. Jako motorář vím,o čem pí… nový
E250TD 07.07.2012 11:03
E250TD
E250TD, je to přesný, my jsme říkali, že se to začalo dusit, ale to byly dvoutakty, u čtyřtaktů je t… nový
corve43 07.07.2012 19:24
corve43
Tak díky moc všem zá rady. Nakonec to zadreny není. Je to minibike,. Nešlo tahat zá provaz, tak to h… poslední
hggggg 08.07.2012 02:45
hggggg

Zadrený motor = poškodený povrch válce, píst drhne = je zadrený .... :.(

Oprava ? Typicky: vymenit písty, vymenit vložky válce, prípadne blok. Nakolik jde o poruchu mazáni, poškozené mohou být taktež klikový hrídel a ojnice.

Kup nový motor, bude to lacnejší ....

Trochu to rozepiš.Možností je mnoho,nemusí se vždy jednat o velký problém. Jako motorář vím,o čem píšu. U motocyklů může jít jen o vytlačení oleje a vzniklém příděru hliníku pístu,a mnohdy o znehybnění pístních kroužků.Po demontáži víme více. Když jsme jezdili silnice,tak jsem zvládali rozmontovat zalapovat válec,když nebyl podřený,opravit píst,aby kruhy mohly pracovat,opravit píst,tzv.zrcátko zabrousit,smontovat a jel se závod. Bývala to naprosto běžná závada,jezdilo se s prsty na spojce,při náznaku ůbytku výkonu a zvonivě cvakavém zvuku ihned vymáčknout spojku !

E250TD, je to přesný, my jsme říkali, že se to začalo dusit, ale to byly dvoutakty, u čtyřtaktů je to trochu o jiném. Tam je příčinou více možností a kdo nemá "sluch" a jezdí jako prase ať se nediví, že se to kousne. Jinak je to na revizi celého motoru, ne jenom opravu kousnutého válce.

Tak díky moc všem zá rady. Nakonec to zadreny není. Je to minibike,. Nešlo tahat zá provaz, tak to hned označili zá zadreny :D. Rozdelal jsem startování a byl tam ten plastovej šnek na sracky, tak jsme startovali vrtackou, ale stejně to nejede, takže je problém ještě jinde. Každopádně ještě jednou dík zá pomoc :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru