Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem prošroubování spz/rz

Dobrý den,

Jelikož jsem nikde na internetu nenašel spolehlivou odpoveď, chtěl bych se dotázat zda v tuto chvíli(rok 2012) je možno prošroubovat spz/rz spolu s držákem natvrdo ke kastli/nárazníku. Možná si říkáte proč, vždyť v tom rámečku drží dobře..hhh známej před nedávnem hlásil odcizení rz na PČR. Nevím jestli kdyby to nestihl včas a stal se s jeho rz trestný čin a on neměl nahlášené odcizení, zda by z toho neměl nějakou polízanici. Prodejce v jednom servisu mě říkal: Nojo pane to máte tak, před revolucí se to šroubovalo, pak to bylo nějak zakázaný a teď nevím, prý snad je to už zase povolený. Značku bych si rád prošrouboval a hlavy šroubků přetřel na bílo aby to nevypadalo tak blbě jako na starých značkách kde to pak rezaví. Díky za odpovědi.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Já bych to provrtal. Na motorce to mám taky provrtaný, protože plastovej držák na 45 let satrý motor… nový
Kung fu ježek 18.03.2012 17:08
Kung fu ježek
Jirko, nepamatuji se na žádnou vyhlášku, která to zakazovala, přesněji byla vyhláška která to NAŘIZO… nový
milan.cukrar 18.03.2012 21:07
milan.cukrar
Mě SPZ z auta ukradli. Nahlášení, fůra chození, 500,- škoda a kamera na náměstí zrovinka nefungovala… nový
ladaadal 19.03.2012 08:18
ladaadal
Mám takovej pocit, že to bylo i napsaný někde u tý SPZ, když jsem dostal novou. Že šrouby nesměj zas… nový
Kung fu ježek 19.03.2012 09:50
Kung fu ježek
správní poplatky.... c) Vydání tabulky registrační značky 200 Kč za každou tabulku poslední
milan.cukrar 19.03.2012 19:52
milan.cukrar

Já bych to provrtal. Na motorce to mám taky provrtaný, protože plastovej držák na 45 let satrý motorce by vypadal dost úchilně:-D A šroubky mám zlatý s červenou odrazkou:)) Ani nevim jestli se ještě vyráběj...

Mě SPZ z auta ukradli. Nahlášení, fůra chození, 500,- škoda a kamera na náměstí zrovinka nefungovala. Je mi fuk, jestli můžu nebo ne, prostě jsem to prostřelil dvouma šroubama 6mm, zazadu pořádný podložky, zepředu menší - to by museli odnýst celej nárazník. Šrouby zinkovaný aby nerezly. Na motorce mám prošroubováno a hlavy šroubů ve trvaru lebek a ani na STK ani při silniční kontrole nikdy nikdo nic neřekl, tak myslím není nic proti vyhlášce. Prostě to musí být čitelný a hotovo.

Mám takovej pocit, že to bylo i napsaný někde u tý SPZ, když jsem dostal novou. Že šrouby nesměj zasahovat do čísel nebo něco takovýho, ale jinak to provrtaný bejt může. Já jsem provrtal i jedno číslo, protože by to jinak bylo křivý. Na STK mi nic neřekli.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru