Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem prošroubování spz/rz

Dobrý den,

Jelikož jsem nikde na internetu nenašel spolehlivou odpoveď, chtěl bych se dotázat zda v tuto chvíli(rok 2012) je možno prošroubovat spz/rz spolu s držákem natvrdo ke kastli/nárazníku. Možná si říkáte proč, vždyť v tom rámečku drží dobře..hhh známej před nedávnem hlásil odcizení rz na PČR. Nevím jestli kdyby to nestihl včas a stal se s jeho rz trestný čin a on neměl nahlášené odcizení, zda by z toho neměl nějakou polízanici. Prodejce v jednom servisu mě říkal: Nojo pane to máte tak, před revolucí se to šroubovalo, pak to bylo nějak zakázaný a teď nevím, prý snad je to už zase povolený. Značku bych si rád prošrouboval a hlavy šroubků přetřel na bílo aby to nevypadalo tak blbě jako na starých značkách kde to pak rezaví. Díky za odpovědi.

Předmět Autor Datum
mám tam hliníkový trhací nýty ;-) a na přívěsu to jinak ani přidělat nejde, takže pochybuju, že by t…
Uroboros 18.03.2012 14:25
Uroboros
Prodávají se šroubky i bílou čepičkou [0V020689.jpg]
iconek 18.03.2012 15:34
iconek
Já bych to provrtal. Na motorce to mám taky provrtaný, protože plastovej držák na 45 let satrý motor…
Kung fu ježek 18.03.2012 17:08
Kung fu ježek
Jirko, nepamatuji se na žádnou vyhlášku, která to zakazovala, přesněji byla vyhláška která to NAŘIZO…
milan.cukrar 18.03.2012 21:07
milan.cukrar
Mě SPZ z auta ukradli. Nahlášení, fůra chození, 500,- škoda a kamera na náměstí zrovinka nefungovala…
ladaadal 19.03.2012 08:18
ladaadal
Mám takovej pocit, že to bylo i napsaný někde u tý SPZ, když jsem dostal novou. Že šrouby nesměj zas…
Kung fu ježek 19.03.2012 09:50
Kung fu ježek
správní poplatky.... c) Vydání tabulky registrační značky 200 Kč za každou tabulku poslední
milan.cukrar 19.03.2012 19:52
milan.cukrar

Já bych to provrtal. Na motorce to mám taky provrtaný, protože plastovej držák na 45 let satrý motorce by vypadal dost úchilně:-D A šroubky mám zlatý s červenou odrazkou:)) Ani nevim jestli se ještě vyráběj...

Mě SPZ z auta ukradli. Nahlášení, fůra chození, 500,- škoda a kamera na náměstí zrovinka nefungovala. Je mi fuk, jestli můžu nebo ne, prostě jsem to prostřelil dvouma šroubama 6mm, zazadu pořádný podložky, zepředu menší - to by museli odnýst celej nárazník. Šrouby zinkovaný aby nerezly. Na motorce mám prošroubováno a hlavy šroubů ve trvaru lebek a ani na STK ani při silniční kontrole nikdy nikdo nic neřekl, tak myslím není nic proti vyhlášce. Prostě to musí být čitelný a hotovo.

Mám takovej pocit, že to bylo i napsaný někde u tý SPZ, když jsem dostal novou. Že šrouby nesměj zasahovat do čísel nebo něco takovýho, ale jinak to provrtaný bejt může. Já jsem provrtal i jedno číslo, protože by to jinak bylo křivý. Na STK mi nic neřekli.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru