Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Detektor kovů-odrušení

Zdravím.Mám detektor kovů(pulsní) a potřeboval bych ho odrušit.Mám jedno místo kde jsou sloupy vysokého napětí a pod nima nebo okolo nich se prostě nedá chodit páč je pak detík zmatenej jak lesní včela...:-).Nevěděl by někdo jak na to,tedy jestli to vůbec jde?Díky za nápady jak to řešit.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Myslím, že se pokoušíš o nemožné. V případě rušení jakéhokoliv druhu, je podstatné jej odstranit na…
Zerozero 29.01.2012 00:54
Zerozero
:-D:-D:-D tak to jsi mě ostal....takže je to prostě pasé...co?To je škoda.V té zemi je dost věcí po…
patlal 29.01.2012 13:51
patlal
jsem ti už jednou napsal, že když to odstíníš nebude to fungovat..a ty se ptáš stále jak to udělat..…
paul 29.01.2012 14:08
paul
No a co,že jsi mi to napsal.Tvoje odpověď mi nestačila.Navíc jsi nic pořádného nenapsal.
patlal 29.01.2012 15:46
patlal
V té zemi je dost věcí po němcích Nechápem, na co, komu ten šrot je potrebný. U nás, v lese je vra…
Joseph 29.01.2012 16:15
Joseph
To je dobře,že to nechápeš...aspoň zbyde víc pro nás ostatní...:-):beer:
patlal 29.01.2012 16:40
patlal
Ja viem. Skupina fandú podobných tebe, vyhrabala mínometný granát, ako ho jeden omýval vo vode, od h…
Joseph 29.01.2012 17:24
Joseph
Tak až nějakej ten granát najdu,tak ti dám vědět aby jsi mi poradil co s tím.Jo?Tímto tuto debatu ko… poslední
patlal 29.01.2012 19:17
patlal

Myslím, že se pokoušíš o nemožné. V případě rušení jakéhokoliv druhu, je podstatné jej odstranit na místě zdroje. To by šlo snad jen tou flexou u stožáru. Elektromagnetický signál (i rušení), se skládá z elektrické a magnetické složky. I faradayova klec by nebyla zcela účinná, neboť by odstranila elektrickou složku a magnetická by rušila dál. Už proto, že detektor pracuje na magnetickém principu. Jedině že by byla z celistvého silnějšího plechu. Vzhledem k tomu, že se rušivý signál šíří i zemí, musela by tato klec být i pod povrchem zkoumaného terénu. Pokud by jsi toto chtěl zrealizovat, musel by jsi klec zakopat asi z poloviny do země. Potom ovšem již nebudeš detektor potřebovat, protože zeminu prohrabeš ručně,:-)
Odstínit magneticky samotný detektor by šlo. Potom bude v klidu. Ale také bude v klidu, i kdyby byl pod zemí zakopaný tank. Je to něco podobného jako když mob. telefon zabalíš do alobalu. Těžko se někam dovoláš.
Pak by byla ještě možnost, domluvit se s rozvodnou jestli by za flašku kořalky po dobu průzkumu nevypli proud. Ale to by jsi je musel asi řádně vožrat, ještě před vyslovením požadavku.:-D:puff:

:-D:-D:-D tak to jsi mě ostal....takže je to prostě pasé...co?To je škoda.V té zemi je dost věcí po němcích a je škoda,že to tam zůstane.Kopat pole ručně je nesmysl a s bagrem bych tak vjel na to pole a už bych tam měl "pomáhat a chránit" a poznal bych jak je sviňskej krok rychlej.Doufal jsem,že někdo bude mít nějaké řešení,ale i dle mě je to vlastně nemožné.

Ja viem. Skupina fandú podobných tebe, vyhrabala mínometný granát, ako ho jeden omýval vo vode, od hrubej špiny, vybuchol. Odtrhlo mu ruku v predloktí, členok nohy + kopec dalších zranení. Jeho " kamarádi " ušli od neho, nechali ho tam, mobilom volali pomoc ....

taky mysleli, zbyde pro ne víc ... :-(

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru