Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem jaka tv?

dobry vecer
chci si koupit televizi a proto zadam o par rad pri vyberu.chtel bych neco do 11-13 tis..chctel bych poradit co nejlepsi variantu,zda led tv,3d nebo co vse si za tu castku muzu dovolit,zda sezenu neco s tim internetem v tv uz a tak..dekuji mnohokrat za rady a tipy...

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ono je taky důležité, jaký zdroj signálu máte. Pozemní vysílání DVB-T, nějaká místní kabelovka - ana…
HamHam 21.01.2012 00:33
HamHam
Tak proč doporučujete pro UPC televizi s DVB-C, když UPC dodává modem zdarma.U nových televizí klidn…
Henessy 21.01.2012 01:17
Henessy
Tak proč doporučujete pro UPC televizi s DVB-C, když UPC dodává modem zdarma. No jo, ale proč mít d…
Prasak 21.01.2012 20:34
Prasak
Protože televize je OBRAZ. Zvuk a ostatní fičury si dořešíš a jsi li limitovaný finančně, pak prefer…
Henessy 21.01.2012 21:56
Henessy
Právě ten ovladač navíc řeším. V současné době mám k TV ovladače 3. TV samotná, AV reciver a settopb…
Prasak 22.01.2012 00:36
Prasak
Mám také UPC a vyřešil jsem to před časem novou tevizi - je Samsung DVT a DVC. Koupil jsem si k tomu… nový
Honzasa 24.01.2012 18:33
Honzasa
Díky za info, bude se mi to hodit. A s tím UPC krámem do jinýho pokoja je to dobrej nápad, to mě nen… nový
Prasak 24.01.2012 19:06
Prasak
Nebo ho můžeš vrátit UPC - myslím ten setobox. Adresa na Licu je www.dvb-c-shop.cz, vybereš CAS modu… nový
Honzasa 24.01.2012 19:32
Honzasa
To je tohle? ca-moduly.htm nový
Prasak 24.01.2012 20:59
Prasak
Jsou to všeobecné info a model si stejně budeš muset vybrat sám. Osobně bych bral velkou LED televiz… poslední
Mr.green 05.02.2012 22:13
Mr.green

Ono je taky důležité, jaký zdroj signálu máte.
Pozemní vysílání DVB-T, nějaká místní kabelovka - analog nebo DVB-C?
Podle vaší IP jste možná z Prahy u UPC. Ti by mohli dodávat DVB-C, takže bych šel tím směrem a koupil přijímač s tímto tunerem.
Podle toho, co jsem zahlédl u našich zákazníků, bych doporučil něco od Samsungů, SONY nebo Panasoniců. Philips raději ne, nemáme s ním dobré zkušenosti.
A jestli plazmu nebo LCD..., taky záleží, jakou velikost chcete a na jakou vzdálenost se chcete koukat.
(Jsem pracovníkem jedné menší kabelovky, mým oborem je ale internet a sám doma ani TV nemám. Přesto nějaké praktické zkušenosti s TV mám.)

Tak proč doporučujete pro UPC televizi s DVB-C, když UPC dodává modem zdarma.U nových televizí klidně 127 ze 3 metrů. Sony - platíš hodně za značku. Já ji mám, ale neřeším finance a klidně bych šel do Samsungu. Analog už nejede nikde. LCD je výborné pro spojení s PC, hrami.
Jinak dnes platí - Značka neznačka, všechno jedna sr.čka.
Opíral bych se o záruku a při prodeji o subjektivní pocit při dívání. Při prezentaci požadujte televizní signál a ne z Blu-raye a uvědomte si, že na prodejně bývají napálené barvy naplno, aby byl obraz v daných podmínkách hezký.

Tak proč doporučujete pro UPC televizi s DVB-C, když UPC dodává modem zdarma.

No jo, ale proč mít doma novou TV a ovladač od ní je pak dobrej jen na zapínání a vypínání, protože od UPC dostaneš jejich krám, takže zase dva ovladače jako pro starý televize, který neumí DVB-T.

Protože televize je OBRAZ. Zvuk a ostatní fičury si dořešíš a jsi li limitovaný finančně, pak preferuju obraz. A co se ovládačů týče, tak stejně máš doma ovladač od televize, ovladač od AV zesilovače, ovladač od zesilovače pro subwoofer, ovládač od přehrávače disků, ovládač od světel v pokoji a zvonek na manželku, aby ti včas donesla z kuchyně pivo. Tak co řešíš jeden ovládač navíc?:-D

Právě ten ovladač navíc řeším. V současné době mám k TV ovladače 3. TV samotná, AV reciver a settopbox. A musím jak debil zapínat všechny tři věci, když chcu čučet na bednu. Takže když se zbavím ovladače od STB a budu mít jen televizní, budu rád.
Já si totiž letos chci taky nechat zapojit UPC a snad ještě letos koupím novou TV a rád bych, aby uměla DVB-C, to je moje podmínka. Tchyně má přijímač od UPC a k tomu velkou plazmovou TV. A všechny fičury TV jdou do prdele, protože to jde přes ten UPC krám, kterej už má na ovladači smazaný tlačítka, takže ani není vidět co mačkáš.

Mám také UPC a vyřešil jsem to před časem novou tevizi - je Samsung DVT a DVC. Koupil jsem si k tomu kartu (tušim Lica, maj www), která je spárovaná s UPC cca 3000 Kč ( 1300 vratná záloha) a setobox jsem věnoval do dětského pokoje a využívám jen na druhou TV. Ovladač na TV mám tedy jen jeden a TV běží OK v - i programy v HD. Honza

Jsou to všeobecné info a model si stejně budeš muset vybrat sám. Osobně bych bral velkou LED televizi, full HD, HDMI, USB, čtečka pamětových karet se taky hodí, na internet v tv bych se vybodl a 3D bych taky nebral.To mi příjde jako zbytečnost. Docela se mi líbí PANASONIC TX-L37E3E, ale klidně mi tuhle vyvraťte :)
Šťastný nákup a hezké koukání :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru