Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Jaké máte zkušenosti s křovinořezem Hecht

případně jiným motorovým nářadím téhle značky?
třeba tady: http://mamtechnika.cz/start.php?selectidprodukt=23 89
Právě jsem si jej dovezl z opravny - neuznali mi záruku, prý jsem používal staré palivo, musí být čerstvé.
Když jsem měl křovinořez jiné značky z půjčovny, na nic takového mne tam nikdy neupozorňovali a křovinořez běhal jak z praku.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Mám zkušenost a veskrze špatnou.Nejprve odešla strunová hlava-neustálé namotávání trávy ,hlavu úplně…
Des 06.08.2011 00:35
Des
Sekal jsem s různými křoviňáky Stihl,MC Culoch,Turbo a Hecht.když vynechám Stihl jako 1 tak největší… nový
franta.bran 19.05.2016 12:48
franta.bran
Neblbněte pořád s tou Čínou. V Číně je vyráběné všechno a je jedno jaká je to značka. Možná akorát n… nový
PLV 20.05.2016 07:22
PLV
Negativní zkušenost .Neustále v opravně,tak jsme zakoupili ještě jeden v dobré víře,než se ten první… nový
Pavlin 03.07.2016 16:33
Pavlin
Ahoj řekl bych je to o štesí ja ho mam asi mooc mam kompresor krovináč pilu a spokojenost pilu jsem… poslední
pppetan 07.09.2017 18:24
pppetan

Mám zkušenost a veskrze špatnou.Nejprve odešla strunová hlava-neustálé namotávání trávy ,hlavu úplně vydřelo až upadla.Je totiž z nějakého pochybného plastu.Potom mi odešla membrána v karbu.Při reklamaci mi řekli totéž,použití špatného benzinu.Je to hovadina,mají tu gumu nanic.Musel jsem zkrz to koupit nový karb,náhradní guma se nekoná.Jako další je malá nádrž na beneli,majitel jen dolévá,je to furt prázdné.Hnusně to celé vibruje ,po sečení je člověk na mrtvici.Zkrátka xindl.

Sekal jsem s různými křoviňáky Stihl,MC Culoch,Turbo a Hecht.když vynechám Stihl jako 1 tak největší překvapení bylo Turbo( už se nevyrábí asi bylo moc dobré) koupené v Baumaxu za asi 3 tisíce sekal jsem s ním přes 7 let plochy pro profesionální křoviňák a kdybych jej nepůjčil tak seká dodnes (závady jednou svíčka a ložisko v úhlovým převodu). Potom jsem koupil Hecht 154 -také zadřený se stejným vyjádřením špatný benzin( používám leta Stihl olej jak do pil tak do křoviňáku),ubroušený kontakt na zapalování,prodřená hlava (čekal jsem na novou v sezoně půl roku,prý na věci co se používají v letě nakupovat ND v zimě a naopak) a teď znova přidřený. Naprosto nejhorší a jestli jsou ostatní výrobky takové tak nekupovat ještě se mi nepovedla dodělat sezona.

Neblbněte pořád s tou Čínou. V Číně je vyráběné všechno a je jedno jaká je to značka. Možná akorát některé známé značky si tu výrobu více kontrolují a hlídají. Většina problémů u spalovacích motorů vzniká naprosto nekvalitním benzínem, který vysloveně ničí karburátory a jiné komponenty co s ním přicházejí v motoru do kontaktu. Pokud bude tento trend v pančování benzínu a olejů pokračovat, zanedlouho budou dvoutaktní motory nepoužitelné. První rána kvalitě benzínu byla zasazena skončením přidávání olova. Každý rok vylévám z pil, křovinořezů, motorek a jiných strojů, litry benzínu, který se dá už použít jen na hrubé čištění. Ve starších motorkách jsou v nádržích použitá mosazná sítka, která současný benzín doslova rozežere a trubičky a otvory jsou ucpané ztuhlým rostlinným olejem. :x:

Ahoj řekl bych je to o štesí ja ho mam asi mooc mam kompresor krovináč pilu a spokojenost pilu jsem musel seštelovat jinak super jasně neda se srovnavat stihl je otačkovější lehčí min žere ale stojí 10*tolik tak super fakt tak že mnoho štesti.

Zpět do poradny Nahoru