Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem rozbocenie signalu UPC

no mne dali len nieco take ako na prvom obrazku, ale nieje to to iste, to tvoje sa mi zda ako klasicky rozbocovac s utlmom 3,5 db . . .

povodne to bolo nasledovne: kabel upc ukonceny klasickou ucastnickou zasuvkou - dodalo a robilo UPC. Ked sa dokupil internet, dostal som splitter, ten ze mam dat na vystup TV ucastnickej zasuvky a odtial na pc a tv. Lenze situacia sa medzitym zmenila , a povodny rozvod bol preruseny klasickym rozbocovacom na viac tv, na kadom konci ucastnicka zasuvka a na jednej spominany splitter na rozdelenie signalu do pc a tv. ale ked sa intenzivne komunikovalo cez internet (stahovali za zaplaty nap. ) tak na tv behali vodorovne pasy od rusenia ako kedysi od vysavaca, mixera ci fenu.

teraz je stav taky, ze ide kabel do ucas. zasuvky, tam je splitter, signal dalej na pc, a zo splitra je tv signal rozdeleny rozbocovacom. Situacia ohladne rusenia je pooooodstatne lepsia, ale . . . ale ked chcem radio, musim tahat dva kable, nakolko uz mam upc kabel ukonceny ucastnickou xasuvkou.

Preto som hladal nejake ine riesenie . . . skusim splitter este pred ucastnicku zasuvku . . .to ma ani nenapadlo, ked to prac. UPC supli do ucastnickej zasuvky . . . len teraz nestiham . . .

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny