Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem reklamace plotny-problém...

Dobrý den, v Listopadu jsme si objednávali náhradní plotnu do sporáku...fungovala dobře, až nedávno přestala z ničeho nic jít (ani na jeden stupň)... Kontaktovali jsme prodejce, jenže ten k reklamaci potebuje kopií dokladu o montáži oprávněnou osobou (opravenku).

A to je problém-kdo takovou věc může vydat? My jsme totiž tu plotnu instalovali sami (mám samo. že vyhlášku 50, ale půl roku propadlou-neobnovoval jsem ji, protože studuju na VŠ a nevyužil bych ji...)...
Je potřeba někoho, kdo podniká v el., nebo jen někoho kdo má platnou vyhlášku 50? Děkuji za odpověď

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
takže jak to pokročilo: 10.ledna 2011 jsem tam plotnu posílal na reklamaci, ke konci ledna jsem se p… poslední
n.u.r.v. 25.02.2011 13:59
n.u.r.v.

takže jak to pokročilo: 10.ledna 2011 jsem tam plotnu posílal na reklamaci, ke konci ledna jsem se ptal pomocí e-mailu jak to s reklamací vypadá, z obchodu odpověděli že čekají až jim pošlu ještě kopií dokladu o montáži oprávněnou osobou (opravenku)-prý to od nich vyžaduje výrobce....napsal jsem jim, že v obchodních podmínkách není ani slovo o tom že plotna měla být instalována odbornou osobou....od té doby se nic nestalo-ani odpověď na e-mail a už je to přes měsíc....teoreticky když do 31. dne reklamaci nevyřídí (kladně nebo záporně), tak mám právo na vrácení peněz-že jo?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru