Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto S realitkou nebo bez?

Sháníme už nějakou dobu byt a pořád nevíme, zda je lepší si ho sehnat s realitkou nebo bez. Zatím se nám žádný tak nelíbil, nějak na to nespěcháme a chceme vybrat dobře. Zatím hledáme na www.rajrealit.cz kde je takový mix nabídek realitek i přímo majitelů. Znáte i jiný portál kde hledat? Případně na co si dát u těch realitek pozor? Děkuji za reakce. Hezký večer

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dobra reklama :o)
Maly Pepa 29.11.2010 16:43
Maly Pepa
Začátkem roku jsem kupovala starší dům, jednoznačně doporučuji bez realitky! Nemusí to tak být vždy,… poslední
Nikitt 14.01.2011 22:55
Nikitt

Začátkem roku jsem kupovala starší dům, jednoznačně doporučuji bez realitky! Nemusí to tak být vždy, ale ještě teď když si vzpomenu na jednání realiťáka otevírá se mi kudla v kapse. Větší peklo jsem asi snad v životě nezažila. Narazila jsem na echt blba, dnes tuto činnost provozuje kdejakej pitomec, který vylezl základní školu. V podstatě jsem se musela angažovat hlavně já, nestíhali se termíny, pak jsem u toho byla ta špatná prý já. Až mi došla trpělivost začala jsem křičet a to se mi začal uchychtávat do telefonu. Posílala jsem maily s termíny, upozorňovala ať se vše nedělá na poslední chvíli a o 3dny později se na mě obořoval, jak dlouho je vím a kde jsem je vzala. Mail jsem zřejmě posílala jen tak pro srandu. A tak to bylo celou dobu, škoda, že jsem se na to nevykašlala hned při prvních potížích ohledně uzavření smlouvy o rezervaci domu.
Nejlepší je pokudmožno sehnat byt přímo od majitele a nechat si dobrým právníkem zpracovat smlouvy, vyjde to tisíckrát levněji a myslím, že budete mít větší jistotu, že je vše v pořádku.
Tak hodně štěstí při výběru.

Zpět do poradny Nahoru