Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem čerpadlo na dešťovku

to neni ponorny cerpadlo! Musis k nemu koupit specialni saci hadici a je schopny natahnout vodu ze 7mi metru hloubky. Tebe to trapit nemusi, ty tahas ze dvou takze rezerva velika, ale treba kdybys mel 10m hlubokou studnu(resp hladinu vody), bylo by ti prd platny. Naproti tomu je schopny tu vodu vytlacit az 40m vysoko, ale tam dava "0"l vody. To je takova vytlakova krivka - pokud cerpa do nulovy vysky, dava tolik kolik je tam napsano a z kazdym metrem vysky(a i odporem hadice) to mnoztvi vody klesa.
Sumasumarum, pro tebe docela dobra volba, pokud se financne citis na gardenu. Trochu drazsi, ale kvalitni. Nebo koukni po nejakym tom bau po jejich privatni znacce, bude to jeste levnejsi(polovina i min), ale zadnej extradrzak to nebude. Hlavne at to ma nejakej rozumnej vytlak, prepravni vysku nebo jak to proboha ruzne nazyvaji a bude to ok.
Anebo kup tu vodarnu co sem odkazoval - tam je i tlakovy spinac a nadoba, takze kdyz das na konec kohoutek, muze bejt furt pod proudem a bude spinat na otoceni kohoutku. Zadna kvalita to asi nebude, ale na zahrade, kde to pustis dvakrat denne to muze vydrzet dlouho a pripadna vetsi hlucnost se da prezit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny