Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Doprava baliku

Ahoj, potrebuju dostat balik 100x80x50 cca 20 kilo z brna do kolina nemate nejaky tipy na levnou dopravu? dopravce ktery mi to resil drive bouzel skoncil.dik :)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
PPL - vždy ochotní, zavolají předem, dá se dohodnout , ani mě nenapadlo, že by mohl být problém. Bud…
Henessy 25.11.2010 12:20
Henessy
Plně souhlasím.. je to o lidech.. Téměř vždy super domluva a vždy před doručením zavolají.. Jediny k… nový
Wlcak 25.11.2010 12:38
Wlcak
Na PPL z "vlastní" zkušenosti, když řidiče nas*erete balík nedostanete vůbec, pokud si na něj stěžuj… nový
Jaromírkas 07.04.2011 11:41
Jaromírkas
videa, jak řidiči kopou vzteky do balíků jsou tam na denním pořádku Tomuhle opravdu nevěřím. Nechal… nový
L-Core 07.04.2011 12:24
L-Core
No..já mám zkušenost přímo z tohoto depa...3letou.... nový
Jaromírkas 09.04.2011 11:05
Jaromírkas
Souhlasím-je to o lidech-jezdí k nám asi 3 řidiči a vždy v pohodě, jsou milí a v pohodě...když už by… poslední
n.u.r.v. 09.04.2011 22:33
n.u.r.v.

Plně souhlasím.. je to o lidech.. Téměř vždy super domluva a vždy před doručením zavolají..
Jediny konflikt jsem měl, když mi T-mobile poslal přes ně smlouvu kterou jsem měl podepsat(muselo se to stihnout do 10dní, jelikož mi pak smlouva končila) a vrátit PPL borcovi zpět.. Smlouva měla byt doručena v pondělí (nic nedorazilo) utery (nic) ve středu jsme volali jestli dojede a řekl že už to nestihne ze to doveze ve čtvrtek.. Opět sem ve čtvrtek čekal doma jako debil na PPL a borec nikde.. v Patek jsem mu zase volal (cca 12*00hod) a prý už je doma (že skončil dříve) tak že to doveze další týden.. Jak mi tohle řekl tak sem se opravdu naštval. Zavolal jsem T-mobile ať si to s něma vyřídí ale že to asik nestihnu podepsat tak že u nich končím a vyberu si jiného operátora (i když za to nemohli). Ještě ten den mi tu smlouvu dovezli a omlouvali se za zpoždění ,,zásilky,,..

Tak že jak říka Henessy: Je to o Lidech:!:

Na PPL z "vlastní" zkušenosti, když řidiče nas*erete balík nedostanete vůbec, pokud si na něj stěžujete, balík vám před dodáním v jiný termín klidně zničí, prostě ho párkrát v autě přehází z místa na místo.....hlavně na Plzeňském depu, videa, jak řidiči kopou vzteky do balíků jsou tam na denním pořádku, ale i z druhé strany...řidič pracuje od 5:30 každý den do 22:00 bez přestávky, jeho dopravce (PPL nemá zaměstnance) ho tlačí k nestandarním výkonům, není pak divu, že jsou vzteklí a občas i bourají....jako plat(!) mají za tuto dřinu 13-16 tis čistého, těch balíků mají cca v průměru 120 každý den, musí si je ráno složit z válečkové dráhy(kde se mmchdem hodně balíků rozbije), naskenovat, naložit do auta a pak roznosit zákazníkům, ty balíky mají od obálek až po 50kg! průměrná váha pak je cca 15 kilo, zpět večer vozí svzené balíky z podniků, které jsou také převážně těžké, ty sám večer vyloží opět na běžící pásy....je udřenej jako pes...ale má práci (jak jim denně připomíná místní pan ředitel) to že se na PPL denně překračují pravidla a zákony, o vyhláškách o bezp.práce raději pomlčím, je nasnadě. Když pak nějaký zákazník má blbou náladu, takto vystresovaný řidič rychle ztratí nervy....na následující stížnost pak už řidič nemá možnost obrany a dle (pravidel PPL) zákazník má vždy pravdu, mu okamžitě napaří 500-100Kč pokuty, stalo se dokonce že si zákazník vymyslel, že u něj řidič vůbec nebyl...že zásilku platil jakýsi soused ( který ale měl do bytu přístup a měl docela velký obnos peněz) šlo o to že se mu nelíbilo co si objednal a chtěl co nejrychleji peníze zpět způsobem nic jsem nepřebral okamžitě ať řidič dojede zpět....řidič dostal 1000.-pokutu za nesprávné doručení a zákazník se mu smál do obličeje že ví, jak se má bránit....nedivte se řidičům, co jsou novodobí otroci...

videa, jak řidiči kopou vzteky do balíků jsou tam na denním pořádku

Tomuhle opravdu nevěřím. Nechal jsem si různými přepravními splolečnostmi posílat spoustu zásilek (vč. několika monitorů, počítačů, 4 ks noťasů, ledničku, TV) a nikdy se mi nestalo, že by byla zásilka (obsah) jakkoliv poškozená. Není to hoax či řetězovka JPP?

S tím, že práce u přepravní společností (šofér) není žádný med, plně souhlasím. Ale aby se mstili na zákaznících rozbíjením zásilek - tohle určitě nebude "na denním pořádku" (připouštím, že magor se najde i mezi řidiči či skladníky).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru