Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Doprava baliku

Ahoj, potrebuju dostat balik 100x80x50 cca 20 kilo z brna do kolina nemate nejaky tipy na levnou dopravu? dopravce ktery mi to resil drive bouzel skoncil.dik :)

Předmět Autor Datum
Pošta? Možností je obchodní balík, který může mít až třicet kilo. Berou to ale jen větší pošty, ne v…
Dale Cooper 01.08.2010 08:54
Dale Cooper
Expresní kurýrní přeprava PPL. Kurýr si balík přijede vyzvednout až k Vašim vratům a do 24 hodin ho…
sHpy00n 01.08.2010 11:53
sHpy00n
Má to přes. A radiálka je drahá.
kejki 01.08.2010 13:29
kejki
nesnášim PPL. arogantní řidiči. nedávají vůbec vědět kdy zásilku přivezou a pak jsou strašně nasraní…
tomx 02.08.2010 09:15
tomx
Já mám PPL dobré zkušenosti. Zavolají mi, pokud jsem v práci a doma to nemá kdo převzít tak mi to be…
saturn11 02.08.2010 09:36
saturn11
Já mám PPL dobré zkušenosti. Zavolají mi, pokud jsem v práci a doma to nemá kdo převzít tak mi to be…
sHpy00n 02.08.2010 10:04
sHpy00n
Je to prostě tak, že co řidič, to jiný přístup. Ta společnost nemá (nebo má nefunkční, takže to vyjd…
Kurt 02.08.2010 10:29
Kurt
Ale dá se stěžovat, mají web, mají telefonistky a stížnost řidiči dost zatopí. Ale je nereálné chtít…
kejki 03.08.2010 23:11
kejki
Ale dá se stěžovat Správně. Měl jsem také problémy, do firmy mi vozila PPLka zásilky v sedm hodin k…
Rce 04.08.2010 00:25
Rce
mám stejný názor, pokud mám na výběr mezi PPL a poštou, volím poštu. Řidič PPL vždy stejný, vždy aro…
bcde 24.11.2010 21:36
bcde
PPL - vždy ochotní, zavolají předem, dá se dohodnout , ani mě nenapadlo, že by mohl být problém. Bud…
Henessy 25.11.2010 12:20
Henessy
Plně souhlasím.. je to o lidech.. Téměř vždy super domluva a vždy před doručením zavolají.. Jediny k…
Wlcak 25.11.2010 12:38
Wlcak
Na PPL z "vlastní" zkušenosti, když řidiče nas*erete balík nedostanete vůbec, pokud si na něj stěžuj…
Jaromírkas 07.04.2011 11:41
Jaromírkas
videa, jak řidiči kopou vzteky do balíků jsou tam na denním pořádku Tomuhle opravdu nevěřím. Nechal…
L-Core 07.04.2011 12:24
L-Core
No..já mám zkušenost přímo z tohoto depa...3letou....
Jaromírkas 09.04.2011 11:05
Jaromírkas
Souhlasím-je to o lidech-jezdí k nám asi 3 řidiči a vždy v pohodě, jsou milí a v pohodě...když už by… poslední
n.u.r.v. 09.04.2011 22:33
n.u.r.v.

Expresní kurýrní přeprava PPL. Kurýr si balík přijede vyzvednout až k Vašim vratům a do 24 hodin ho doručí na udanou adresu.

celostátní expresní přeprava balíkových zásilek z domu do domu
maximální hmotnost zásilky 50 kg (20 kg = 163 Kč)
maximální délka zásilky (nejdelší strana) 200 cm a zároveň součet obvodu a délky zásilky maximálně 300 cm
doručení následující pracovní den 8:00 – 18:00 hod.
pojištění do hodnoty 50 000 Kč v ceně přepravného a možnost dalšího připojištění (více info zde)
možnost objednat svoz i doručení zásilky na libovolnou adresu

nesnášim PPL. arogantní řidiči. nedávají vůbec vědět kdy zásilku přivezou a pak jsou strašně nasraní, že člověk nemá u sebe peníze nebo že zrovna není doma ale v práci nebo naopak a mnohokrát mi odmítli zboží přivést druhý den a rovnou ho vrátili dodavateli. s kvantitou ubývá kvalita.
toť můj názor na ppl

Já mám PPL dobré zkušenosti. Zavolají mi, pokud jsem v práci a doma to nemá kdo převzít tak mi to bez problému přivezou až pod nos. Když si něco objednáváš tak musíš mít peníze připravení, není žádní tajemství že zásilky doručují do 24h.

Přesně tak. Pod tohle se klidně podepíšu také. Já od pošty úplně přešel na PPLko a jsem spokojenej.

Ale dá se stěžovat, mají web, mají telefonistky a stížnost řidiči dost zatopí. Ale je nereálné chtít ho mít v nějakou dobu. U nás má trasu prý 200km, tak to nemůže moc laborovat a přehazovat. A na webu se dá najít pravděpodobná doba, kdy v dané vesnici bude.

Ale dá se stěžovat

Správně. Měl jsem také problémy, do firmy mi vozila PPLka zásilky v sedm hodin kdy tam není ani noha. Jsem řekl řidiči, aby to vozil později, byl vzteklý, nadával, že má trasu a nebude jí měnit, ať tam někdo je. Tak jsem volal do hnízda PPL, jezdí už jiný řidič a není problém. Vše je o lidech. A o kvalitním vedením, které po stížnosti ihned zjedná nápravu.

mám stejný názor, pokud mám na výběr mezi PPL a poštou, volím poštu. Řidič PPL vždy stejný, vždy arogantní, nepříjemný, předem volá jen někdy asi podle nálady. Slova jako děkuji, že jste využila našich služeb to nezná (spíš to vypadá, že ho obtěžuji). Několikrát jsem s ním měla konflikt, takže teď už se ani nezdravíme. Konkrétně se jedná o lokalitu Mělník

Plně souhlasím.. je to o lidech.. Téměř vždy super domluva a vždy před doručením zavolají..
Jediny konflikt jsem měl, když mi T-mobile poslal přes ně smlouvu kterou jsem měl podepsat(muselo se to stihnout do 10dní, jelikož mi pak smlouva končila) a vrátit PPL borcovi zpět.. Smlouva měla byt doručena v pondělí (nic nedorazilo) utery (nic) ve středu jsme volali jestli dojede a řekl že už to nestihne ze to doveze ve čtvrtek.. Opět sem ve čtvrtek čekal doma jako debil na PPL a borec nikde.. v Patek jsem mu zase volal (cca 12*00hod) a prý už je doma (že skončil dříve) tak že to doveze další týden.. Jak mi tohle řekl tak sem se opravdu naštval. Zavolal jsem T-mobile ať si to s něma vyřídí ale že to asik nestihnu podepsat tak že u nich končím a vyberu si jiného operátora (i když za to nemohli). Ještě ten den mi tu smlouvu dovezli a omlouvali se za zpoždění ,,zásilky,,..

Tak že jak říka Henessy: Je to o Lidech:!:

Na PPL z "vlastní" zkušenosti, když řidiče nas*erete balík nedostanete vůbec, pokud si na něj stěžujete, balík vám před dodáním v jiný termín klidně zničí, prostě ho párkrát v autě přehází z místa na místo.....hlavně na Plzeňském depu, videa, jak řidiči kopou vzteky do balíků jsou tam na denním pořádku, ale i z druhé strany...řidič pracuje od 5:30 každý den do 22:00 bez přestávky, jeho dopravce (PPL nemá zaměstnance) ho tlačí k nestandarním výkonům, není pak divu, že jsou vzteklí a občas i bourají....jako plat(!) mají za tuto dřinu 13-16 tis čistého, těch balíků mají cca v průměru 120 každý den, musí si je ráno složit z válečkové dráhy(kde se mmchdem hodně balíků rozbije), naskenovat, naložit do auta a pak roznosit zákazníkům, ty balíky mají od obálek až po 50kg! průměrná váha pak je cca 15 kilo, zpět večer vozí svzené balíky z podniků, které jsou také převážně těžké, ty sám večer vyloží opět na běžící pásy....je udřenej jako pes...ale má práci (jak jim denně připomíná místní pan ředitel) to že se na PPL denně překračují pravidla a zákony, o vyhláškách o bezp.práce raději pomlčím, je nasnadě. Když pak nějaký zákazník má blbou náladu, takto vystresovaný řidič rychle ztratí nervy....na následující stížnost pak už řidič nemá možnost obrany a dle (pravidel PPL) zákazník má vždy pravdu, mu okamžitě napaří 500-100Kč pokuty, stalo se dokonce že si zákazník vymyslel, že u něj řidič vůbec nebyl...že zásilku platil jakýsi soused ( který ale měl do bytu přístup a měl docela velký obnos peněz) šlo o to že se mu nelíbilo co si objednal a chtěl co nejrychleji peníze zpět způsobem nic jsem nepřebral okamžitě ať řidič dojede zpět....řidič dostal 1000.-pokutu za nesprávné doručení a zákazník se mu smál do obličeje že ví, jak se má bránit....nedivte se řidičům, co jsou novodobí otroci...

videa, jak řidiči kopou vzteky do balíků jsou tam na denním pořádku

Tomuhle opravdu nevěřím. Nechal jsem si různými přepravními splolečnostmi posílat spoustu zásilek (vč. několika monitorů, počítačů, 4 ks noťasů, ledničku, TV) a nikdy se mi nestalo, že by byla zásilka (obsah) jakkoliv poškozená. Není to hoax či řetězovka JPP?

S tím, že práce u přepravní společností (šofér) není žádný med, plně souhlasím. Ale aby se mstili na zákaznících rozbíjením zásilek - tohle určitě nebude "na denním pořádku" (připouštím, že magor se najde i mezi řidiči či skladníky).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru