Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem plovoucí podlaha se mi vlní

brej den,
nechal jsem si v pokojích (ložnice, dětské pokoje) udělat nové plovoucí podlahy, po cca 4 měsících provozu se na několika místech začaly zvedat, vlní se. pod podlahou je daná jen lepenka.
jaký může být důvod zvedání/vlně? podlaha je položena široká, že tam není u stěn dilatace nebo se pod ni ještě mělo něco dávat? jedná se o novostavbu, takže i případně vlhkost?

díky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jak psal kolega výše - pod plovoucí podlahu se dává miralon, ten chrání před vlhkostí, ale i tlumí k… nový
Prasak 16.11.2009 23:24
Prasak
Dobrý den položil jsem v pokoji plovoucí podlahu. Diletační spáry jsem dodržel a taky jsem dal mirel… nový
Dzerbi 03.05.2013 13:47
Dzerbi
Samotná vzdušná vlhkost toho moc nedokáže. Buď tam zatéká, nebo tam kondenzuje vzdušná vlhkost na ně… nový
kejki 03.05.2013 16:47
kejki
Dobrý den, mám také problém s plovoucí podlahou. Druhý den po sestavení podlahy jsme do pokoje nastě… nový
Zvedání plovoucí pod 20.09.2013 22:12
Zvedání plovoucí pod
Nemáte nábytek úplně všude? nechali jste desky aklimatizovat dostatečně dlouho? nový
kejki 24.09.2013 00:23
kejki
Také bych to viděl na příliš težký nábytek úplně všeude. také to může být né zcela vodorovným podkl… poslední
jvdc 27.09.2013 13:41
jvdc

Jak psal kolega výše - pod plovoucí podlahu se dává miralon, ten chrání před vlhkostí, ale i tlumí kročejový hluk. Jestli ho tam nedali, jsou to diletanti a lempli, reklamovat dodavateli. Pokud je to přes developera, tak reklamovat u něj, on kontaktuje dodavatelskou firmu. A udělejte to doporučeným dopisem, nejlépe s dodejkou, aby se z toho nemohli vykroutit.
A okolo stěn MUSÍ být dilatační spára, aby ta podlaha mohla pracovat, tedy plavat, už podle názvu. Opět diletantská práce, připojte to k reklamaci.
A když už vám to budou opravovat, prohlídněte tu podlahu odspoda, jestli není navlhnutá - novostavba nemusí být řádně vyschlá (sám jsem taky v novostavbě a po nastěhování bylo ještě nějaký čas cítit vlhko, takže vím, o čem píšu :-) ).

Dobrý den položil jsem v pokoji plovoucí podlahu. Diletační spáry jsem dodržel a taky jsem dal mirelon. Když se venku zvedne vlhkost vzduchu podlaha se mi u dveří zvedne ale přes zimu jak jsem topil podlaha byla naprosto v pořádku nevím si už rady. Bydlím v bytě v 1 patře a pode mnou je garáž je možné že se může ta vlhkost tlačit sní i když jsem dal mirelon? Děkuji předem za odpovědi

Dobrý den, mám také problém s plovoucí podlahou. Druhý den po sestavení podlahy jsme do pokoje nastěhovali zpět všechen nábytek (místnost 16 m2) a za tři dny se začala uprostřed pokoje a před sedací soupravou zvedat v klipech, tedy vlnit. Zkusili jsme místa zatížit, ovšem nepomohlo to. Pod podlahou jsou dřevotřískové desky a mirelon, odstup od krajů jsme dodrželi 1 cm po celém obvodu. Bydlíme v 5. patře panelového domu, takže ani zespoda není žádná vlhkost. Nevíme co s tím. Poradí někdo? Děkuji

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru