Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zabezpečení zahrady

Jak zabezpečit zahradu? Právě mne okradli. Někdo přes noc ukradl meruňky. Když použiju laserovou závoru (např. FLAJZAR), tak riskuju, že to mně, nebo někomu z rodiny vypálí oči, navíc laser bude v noci vidět.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
On je to v tomhle mizerném státě problém. Mně už vykradli za bílého dne kdy jsem odjel na půl hodiny…
Rce 23.07.2009 11:37
Rce
Je fakt, že v téhle banánové republice je vše postavené na hlavu, viz ochrana zlodějů před svého maj… nový
sekosh 27.07.2009 11:01
sekosh
Tady je neruněk, že to nikdo nechce :-/
kejki 26.07.2009 10:53
kejki
To samé... :-/ Minimálně 75% shnije na zemi ]:(
L-Core 26.07.2009 10:55
L-Core
Sbirat, sudovat, nez to zacne plesnivet :-) Pak se to pali. nový
JR_Ewing 27.07.2009 10:26
JR_Ewing
Právě jsem zjistil, že nám zloději očesali 11 meruňkových stromů, na jejichž sklizeň jsme se připrav… nový
Pergl 06.07.2014 22:49
Pergl
Jo, tak to jsou ty meruňky z Moravy, které jsme potkávali u stánkařů u Tábora... nový
Jack 07.07.2014 07:45
Jack
je to tazke ,ja som dostal nervy tiez ked ma okradaly pod nosom susedia ....raz som sa nasral ,urobi… poslední
fifo 07.07.2014 23:33
fifo

On je to v tomhle mizerném státě problém. Mně už vykradli za bílého dne kdy jsem odjel na půl hodiny pryč garáž, před týdnem vykradli souseda v noci, kdy nahoře spali a dole se kradlo. Problém je v tomto státě, že zloděj má víc práv, než okradený, který se musí mlčky dívat, jak někdo krade. Když totiž na něj vlítneš, zmlátíš ho bejzbolkou nebo nedej bože ho zle pokouše pitbul, jdeš sedět ty a zlodějům ještě budeš platit odškodné. Jeden známý, za mlada boxoval, chytil zloděje, trošku si s ním popovídal mezi čtyřma rukama, polámal mu nějaké kosti a dostal basu, že prej jeho ruce jsou zbraně, které nemohl ten zloděj předpokládat a proto tam lezl. Ještě na něj hodili rasizmus, protože ten dobrý občan byl trvale opálené pleti.
Takže bys měl mít místo pastí nachystané štafle, aby zloděj pohodlně mohl trhat meruňky, nespadl při tom ze stromu. Štafle musí mít platnou technickou prohlídku a návod k použití v českém jazyce.

Je fakt, že v téhle banánové republice je vše postavené na hlavu, viz ochrana zlodějů před svého majetku obranouchtivích občanů. Ale dá se toho využít i takto: jeden člověk prý nachytal zlodějíčka přímo při činu, a ptže měl nějaký ten pásek v kun-fu fandim, panáčka zpacifikoval, jednou dobře mířenou na čelist vypnul, polil vodkou a hodil za plot. Vytočil 112 a náhlasil spícího ožralu. Přijela městská, frajera šupla na záchytku, zhmožděniny neřešili, ptže z chlapa táhlo jak z palírny. Od té doby mají v dané lokalitě od drobných krádeží pokoj. Je to cca rok.

Právě jsem zjistil, že nám zloději očesali 11 meruňkových stromů, na jejichž sklizeň jsme se připravovali. Tedy celý náš malý sad. Na místě zanechali rozbitou bedničku a několik prázdných krabiček od cigaret. Je to hrozná bezmoc a hnus a jestli se to stane ještě jednou, všechny stromy vykácíme.

je to tazke ,ja som dostal nervy tiez ked ma okradaly pod nosom susedia ....raz som sa nasral ,urobil som akoze odchadzam z chalupy ,som sa vratil a cakal....ked som zacul zvuk oberacky tak som sa prebehol po zahrade s nakopnutou motorovou pilou a reval som ze zabyjem pištu lakatoša(neviem kto toje..to meno som si vymyslel) ....prisaham asi 3 roky mi nezmizlo nic...dufam ze to tak ostane :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru